Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !!!

Την πρωτοβουλία «7 Απριλίου - 7 Μαΐου: Μήνας διαλόγου και δράσεων για την Υγεία» υλοποιεί η ΝΔ με στόχο μέσα από μία σειρά συναντήσεων και επισκέψεων σε νοσοκομεία, να ακούσει από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο έργο τους.
«Για τη Νέα Δημοκρατία, μεταρρύθμιση στην υγεία σημαίνει σεβασμός, βοήθεια, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ταυτόχρονα θα ακούσει και τη γνώμη των πολιτών που επισκέπτονται τα νοσοκομεία, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες Υγείας.
Ήδη η δράση «Μήνας διαλόγου και δράσεων για την Υγεία» ξεκίνησε το τριήμερο 7 - 9 Απριλίου από την Κρήτη, όπου ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και ο τομεάρχης Υγείας, Βασίλης Οικονόμου συμμετείχαν σε εκδήλωση στελεχών του κλάδου της υγείας απ' όλο το νησί, οι οποίοι παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προτείνοντας ωστόσο και λύσεις.

Παράλληλα, οι κ.κ. Αυγενάκης και Οικονόμου επισκέφτηκαν τα νοσοκομεία, καθώς και δομές υγείας και των τεσσάρων νομών της Κρήτης. Μετά το Πάσχα θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των σχετικών δράσεων σε όλη την Ελλάδα, ενώ μέσα στον Μάιο θα παρουσιαστεί το πλαίσιο αρχών του κόμματος για την υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: