Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

FRAPORT : ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ 5.500 % ΓΙΑ....ΤΑ ''ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ'' !!!

Με αύξηση του τέλους των χαρακτηρισμένων άγονων γραμμών κατά 5.500%, η γερμανική εταιρεία «εγκαινιάζει» την δική της εποχή στα περιφερειακά αεροδρόμια, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας τους υπό την νέα τους διοίκηση, ενώ αύξησε και το αντίστοιχα τίμημα των υπολοίπων δρομολογίων από τα περιφερειακά αεροδρόμια, που απέκτησε και επίσημα μόλις την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας Astra-Airlines στον ιστότοπό της, η Fraport Greece ανακοίνωσε ήδη αυξήσεις φόρων υποκείμενων ανά επιβάτη, τόσο για τα δρομολόγια των χαρακτηρισμένων άγονων γραμμών, όσο και για τα υπόλοιπα δρομολόγια.
Οι αυξήσεις αφορούν τους επιβάτες που αναχωρούν από τα αεροδρόμια Ακτίου, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Κω, Λέσβου, Μυκόνου, Ρόδου, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου και Χανίων.
Για τα δρομολόγια των άγονων γραμμών, ο φόρος θα είναι πλέον στα 16,74 ευρώ, ενώ μέχρι σήμερα ίσχυε φόρος μόλις 30 λεπτών του ευρώ. Για τα υπόλοιπα δρομολόγια, ο φόρος ανακοινώθηκε στα 13,86 ευρώ, αυξημένος κατά 1,56 ευρώ από τα 12,3 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της, η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να αναλάβει να καλύψει το επιπλέον ποσό του φόρου μόνο για όσα εισιτήρια έχουν μέχρι στιγμής εκδοθεί και δεν συμπεριλαμβάνουν την εν λόγω αύξηση, ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα κάνουν οι υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες.
Σε κάθε περίπτωση, οι επιβάτες που θα αναχωρήσουν από τα παραπάνω αεροδρόμια, πρόκειται να καταλάβουν στην πράξη πως πλέον τελούν υπό νέα διοίκηση.
TPP

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
(Ας ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ)

Οι "Εταιρεία" Starbucks σε όλη την Ευρώπη κάνει Δισεκατομμύρια Τσίρο και έχει Δισεκατομμύρια Κέρδος!

Μάλιστα στην Ο.Δ.Γερμανίας εδώ και σχεδόν Δέκα (10) Χρόνια δεν πλερώνει ούτε ... ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ ΦΟΡΟΥΣ!!! Και ΑΥΤΟ βάσει Φοροτεχνικών Νόμων!!!

Οι Νόμοι Αυτοί ΙΣΧΥΟΥΝ και για άλλες "Εταιρείες"!

Οι Νόμοι Αυτοί "Φτιάχτηκαν" επί Πρωθυπουργίας του ... Juncker στο Λουξεμβούργο!!! Γιαυτό τον κάναν ΥΣΤΕΡΑ τον Juncker και ... Αυτό που Είναι σήμερα στην Ε.Ε.!!!

Και η ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

Εαν η "Εταιρεία" Starbucks ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ... Ο.Δ.Γερμανίας (Νόμιμα) πληρώνει στην ΕΛΛΑΔΑ;;;;;

Και μιλάνε ΟΛΕΣ Αυτές οι Κοπριες για τον Ελληνικό Λαό;;;

Και μιλά η Νεκροφιλία Juncker ο Μασάζ men του Alex για ... Χρέος Του Ελληνικού Λαού; Της Χώρας ΜΑΣ;;;

Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!


Στο ΠΥΡ το Εξώτερων ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! Και οι Εντός και οι Εκτός!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς κάποιον ... Κώστα Ζαχαριάδη κάποιας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σε Αποικιοκρατικό Κοινοβούλιο!

Φίλε μου καλέ!!!

.... Και όμως κύριε Ζαχαριάδη ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
Η Χώρα είναι σε μια ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ! Προσωρινή ναι μεν από το 21 αλλά τώρα μπήκε σε μια ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (Black Hole) λένε οι Επιστήμονες της Αεροδιαστημικής και ΑστροΦυσικης! Είμαι Σίγουρος ότι τέτοιες έννοιες "Αεροδιαστημική" και "Αστροφυσικής" είναι Άγνωστες Επιστημονικές Έννοιες για Εσάς! Διότι Ζειτε σε μια Αποικιοκρατουμενη Χώρα! Παρόλαυτά δεν σας δίνουμε Συγχωροχάρτι! Η Έλλειψη που έχετε σας φέρανε και σας κάναν σφουγκαροκαθαριστη σε μια ΜΚΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"! Κύριε Ζαχαριάδη! Σας λείπει το ΠΑΘΟΣ! Ξέρετε τι Είναι Πάθος για Το " ΕΜΕΙΣ";; Αλλά Πρώτα Γνώρισε Το "ΕΓΩ"!!! Ρώτησε ρε φίλε Τους Εκτελεσμένους! Ρώτησε ρε φίλε Τους Βασανισμενους! Ρώτησε ρε φίλε Τους Φυλακισμένους! Ρωτησε ρε φίλε Τους Αδικημένους! Φοβασε να ρωτήσεις;;;!!! Φοβασε να το μάθεις;;;!!! Οποίος φοβάται δεν έχει Το Αγιο Φως μέσα Του! ΔΕΝ Έχει Φως! Είναι Σε Σκοτοδίνη! Είναι Σε Σκότος ΟΔΥΝΗΡΟ!!!

Αλλά Τί Φθορά Για Εμάς να χάνουμε τον μη Υπάρχοντα Χρόνο και να " μιλάμε" με Έναν Σφουγγοροκαθαριστη μιας Κυβερνητικής Αριστερής Χρηματιζουμενης Οργάνωσης Ξένων Συμφερόντων (ΜΚΟ)!!! Φίλε Ζαχαριάδη! Εχεις τον Ίδιο Εργοδότη όπως η ..... Χρυσή Αυγή!!!

Και Όταν Έρθει Η Πιο Μεγάλη Ωρα (που είναι τώρα) Δεν θα Σε Λυπηθω!!!!!!!