Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΟΙ ΗΠΑ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - ΤΟΥΡΚΙΑ - Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ISIS. ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ !!! [ video ]

Επίθεση κατά της Συρίας με πυραύλους εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του αμερικανικού Πενταγώνου, οι ΗΠΑ εκτόξευσαν περισσότερους από 59 πυραύλους τύπου «Τόμαχοκ». «Οι πύραυλοι αυτοί έπληξαν αεροσκάφη, καταφύγια αεροσκαφών, εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων και πολεμικών εφοδίων, αποθήκες πυρομαχικών, θέσεις αντιαεροπορικής άμυνας, αλλά και επίγεια ραντάρ» ανέφερε ο εκπρόσωπος.
Την απόφαση να εξαπολύσει επίθεση με 59 πύραυλους έναντι συριακών στόχων έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ, που ανακοίνωσε την αμερικανική επίθεση τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας). Σημειώνεται πως ο αμερικανικός στρατός κοινοποίησε στις ρωσικές δυνάμεις ότι πρόκειται να βομβαρδίσει μια συριακή αεροπορική βάση, και δεν έπληξε τμήματα της βάσης που θεωρείται ότι βρίσκονταν ρωσικές δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου λοχαγός Τζεφ Ντέιβις την Παρασκευή.
Ο Ντέιβις, ενημερώνοντας δημοσιογράφους για την επιχείρηση, είπε ότι οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις είχαν «πολλαπλές» συνομιλίες με τις ρωσικές δυνάμεις χθες προτού εκτοξεύσουν πυραύλους, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα επικοινωνίας που είχε συμφωνηθεί από πριν για να αποφύγουν κατά λάθος συγκρούσεις στη Συρία μεταξύ των δυνάμεών τους στη μάχη τους εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.
Η παρέμβαση των ΗΠΑ έτυχε θερμής υποδοχής από τη συριακή αντιπολίτευση, με την Εθνική Συμμαχία της Συρίας να δηλώνει πως ελπίζει ότι οι πυραυλικές επιδρομές κατά της Συρίας θα συνεχιστούν, προκειμένου να σταματήσουν οι αεροπορικές επιδρομές της συριακής κυβέρνησης, αλλά και «η χρήση διεθνώς απαγορευμένων όπλων», σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της οργάνωσης.
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας στη ρωσική Άνω Βουλή, δήλωσε ότι οι αμερικανικές πυραυλικές επιθέσεις μπορούν να υποβαθμίσουν τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας στη Συρία, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA. Παράλληλα, το Ριάντ εκφράζει την πλήρη υποστήριξή της Σαουδικής Αραβίας στην πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ κατά της αεροπορικής βάσης Σαϊράτ στη Συρία, μετέδωσε η τηλεόραση Arabiya TV. Ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Recep Akdag είπε σήμερα ότι η Τουρκία έχει αποδείξεις ότι η επίθεση που έγινε στη Συρία, στην πόλη Ιντλίμπ και οδήγησε στο θάνατο δεκάδων ανθρώπων ήταν χημική, όπως αναφέρει το Reuters.           

Σκληρή απάντηση του Κρεμλίνου στις αμερικανικές επιδρομές στη Συρία                      «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ»                 Τα αμερικανικά στρατιωτικά πλήγματα αποτελούν «επίθεση» κατά «κυρίαρχου κράτους» και αποτελούν...
παραβίαση του διεθνούς δικαίου, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Η Μόσχα ανέφερε πως τα πλήγματα πραγματοποιήθηκαν ως «κατασκευασμένα προσχήματα» και ισχυρίστηκε πως ο συριακός στρατός δεν είχε χημικά όπλα.
Η ενέργεια της Ουάσιγκτον αποτελεί πλήγμα για τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις και για τις προσπάθειες συγκρότησης διεθνούς συνασπισμού κατά της τρομοκρατίας, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

                                                                    

ΕΜΕΙΣ ΡΙΞΑΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ !!!             Βίντεο που δείχνει τον ισλαμιστή τρομοκράτη Ναντίμ Μπαλούς να ομολογεί την κατοχή και χρήση χημικών όπλων, εναντίον γυναικών και παιδιών, επειδή ανήκουν στο "αντίθετο" στρατρόπεδο, και να είναι" περήφανος" για αυτό, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Στο video ο Ναντίμ Μπαλούς, εμφανίζεται να δηλώνει πως η επίθεση με χημικά έγινε από τους αντάρτες γιατί αποφάσισαν να χτυπήσουν γυναίκες και παιδιά «μέχρι να σταματήσουν να σκοτώνουν τις δικές μας γυναίκες και τα δικά μας παιδιά» 

O πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε σήμερα με δριμύτητα τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, τον οποίο αποκάλεσε «δολοφόνο», επιρρίπτοντάς του την ευθύνη για την επίθεση με χημικά στην επαρχία Ιντλίμπ στη Συρία Πηγή: www.lifo.g

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προβοκάτσιες τών μισθοφόρων τρομοκρατών του Ιμπεριαλισμού! Σύμπτωση (;) των συγκοινωνούντων δοχείων (τρομοκρατική ενέργεια στην Πετρούπολη/Ρωσία, επίσκεψη του κινέζου πρωθυποθργού στης ΗΠΑ και αυτοτρομοκρατική ενέργεια των δυτικής μισθοφόρων στην Συρία)! Το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ ξέρει άριστα όπως και το 2012 τα χημικά είναι από τους μισθοφόρους τρομοκράτες της Ελιτοφασιστικοναζιστικής Δύσης!
Η Συρία έχει κάθε δικαίωμα να θέσει εκτός μάχης της επιθετικές βάσεις του κακού! Και μπορεί άνετα να το κάνει!

Τα ΜΜΕ είναι μέτοχοι στο ψεύδος και στης δολοφονίες των λαών, όπως Λυβία, Ιράκ, Υεμένη, Αφγανιστάν και παντού!

Αυτή η δολοφονική επίθεση ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!

ΆΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!