Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑ'Ι'ΔΑ....Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ !!! [ video ]

Την ώρα που όλα τα στοιχεία βοούν για το αντίθετο και η κυβέρνηση αρνείται να κάνει επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις στο μέτωπο της Ενέργειας, είναι φανερή η προσπάθεια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων παραγόντων να καθησυχάσουν τους εργαζόμενους και το λαό ότι «δεν τρέχει τίποτα» με τη ΔΕΗ, όταν η παραπέρα ιδιωτικοποίηση της εταιρείας είναι προ των πυλών και θα έχει νέες αρνητικές συνέπειες για τα λαϊκά στρώματα, που ήδη βιώνουν την ενεργειακή φτώχεια ελέω «απελευθέρωσης» της αγοράς Ενέργειας.
Το καλύτερο, όμως, ο Θ. Καρυπίδης το άφησε για το τέλος, δηλώνοντας ότι στηρίζει τις κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ, καθώς η διαπραγματευτική προσπάθεια «θέλει ενίσχυση από την κοινωνία». Δηλαδή, «κάντε κινητοποιήσεις για να κλείσει η αξιολόγηση» ζητάει ο περιφερειάρχης, απευθυνόμενος βέβαια σε σωματεία που στήριξαν διαχρονικά την πολιτική της απελευθέρωσης και γι’ αυτό σήμερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τοποθετηθούν με τη μια ή την άλλη εκδοχή της παραπέρα ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ ΑΕ. Νωρίτερα, ο Υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκης επισκέφτηκε το κτίριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας εν μέσω συνθημάτων κι αποδοκιμασιών, για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ.

Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αποδοκίμασαν τον υπουργό, κι όταν η κατάσταση πήγε να ξεφύγει παρενέβη, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης όπως και οι άνδρες της φρουράς του Υπουργού.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και ο υπουργός πέρασε χωρίς παρατράγουδα, αλλά με μία μαντινάδα
Λίγο πριν μπει στο εσωτερικό του κτηρίου, ο Γ.Γ. του Σωματείου Σπάρτακος, Σάκης Μάστορας, διάβασε μια μαντινάδα στον Υπουργό, λέγοντάς του ότι "ο Ψηλορείτης μια φορά εγέναγε αντάρτες μα όπως φαίνεται εδά γεννάει λιποτάκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: