Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ....ΑΣΤΕΓΩΝ !!! [ video ]

Ότι ώρα και να ανοίξεις την τηλεόραση στα αριστερά κρατικά κανάλια της πρώτης αριστερής Ελληνικής κυβέρνησης βλέπεις ένα διαφημιστικό σποτάκι για την εθνική αστέγων το οποίο είναι και αρκετά μεγάλο! Δεν κατάφερα να το δω καμιά φορά μέχρι το τέλος εξαιτίας της αναγούλας, αλλά μάλλον αναφέρεται σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή που θα γίνει για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των αστέγων!

Πρώτη φορά αριστερά κι ότι η κυβέρνηση της αριστεράς που άρπαξε την ψήφο του κόσμου υποσχόμενη ότι θα σώσει την λαϊκή κατοικία, θα προετοιμάζει ψυχολογικά τον κόσμο να μην στεναχωριέται γιατί τα πεταγμένα στο δρόμο παιδιά μετά από τις κατασχέσεις τον λαϊκών κατοικιών θα μπορούν να κάνουν καριέρα στην εθνική αστέγων, δεν το περιμέναμε!
Μάλιστα στο εμετικό αυτό σποτ η αριστερή κυβέρνηση που σαν αριστερή θα έπρεπε να βάλει εν ριπή οφθαλμού όλους τους άστεγους στις εκατοντάδες χιλιάδες άδειες κατοικίες που σαπίζουν ακατοίκητες στο βωμό του κέρδους, διαφημίζει την έλλειψη στέγης και την υπόσταση που απέκτησαν οι άστεγοι στην εθνική αστέγων!
Εθνική αστέγων ποδοσφαίρου λοιπόν στο πρώτο Ελληνικό αριστερό κράτος και πλέον τα όνειρά μας έπαψαν να είναι εφιάλτες αφού τώρα πια ονειρευόμαστε τα άστεγα παιδιά μας να σκοράρουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αστέγων, ο κόσμος να τα επευφημεί και ο Τσίπρας ως άλλος Καίσαρας να ετοιμάζεται να δώσει εντολή για να ζήσουν ή να πεθάνουν!   agkidapress

Δεν υπάρχουν σχόλια: