Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ !!! [ video ]

Τον 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του κικ-μποξ φιλοδοξεί να εντάξει στο δυναμικό της η Νέα Δημοκρατία και να τον ρίξει σε μία διαφορετική μάχη αυτή τη φορά, αυτή του σταυρού και ειδικότερα στη περιοχή της Β΄Πειραιά.
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης που έχει τιμήσει την γαλανόλευκη όσο λίγοι, είναι 37 χρονών, ποντιακής καταγωγής και με την είσοδό του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας η αξιωματική αντιπολίτευση φιλοδοξεί να έχει ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στους νέους ψηφοφόρους στους οποίους είναι αρκετά αναγνωρίσιμος.
Δεν πρόκειται περί πρωταπριλιάτικου αστείου. Το ημερολόγιο άλλωστε δείχνει σήμερα την 30η του μηνός. Κατά τα άλλα, τι να κάνει ένας πυγμάχος όταν εγκαταλείψει την ενεργό δράση; Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Ν' ανοίξει καφετέρια, να κάτσει στο ταμείο και να χτυπάει τις παραγγελίες; Να κάνει μπραβιλίκια; Ή στο Survivor θα πάει ή στην πολιτική. Αλλη επιλογή δεν υπάρχει. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι τα κόμματα έχουν ανάγκη από λαμπερά πρόσωπα, π.χ. σαν τον Αμυρά τον ποδηλάτη ή την Αννα Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία έτρεξε κι έκλεισε το κελεπούρι. Οπως έχει πει άλλωστε ο Αλή Πασάς στην κυρά Φροσύνη: «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».
Κι αν τους τον άρπαζε τον Ζαμπίδη κανένας Λεβέντης ή κανένας Καμμένος; Πολύ σοφά, λοιπόν, ξηγήθηκε ο Κυριάκος και τον έκλεισε από τώρα. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι να εκλέξει ο λαός της Β' Πειραιά τον Ζαμπίδη βουλευτή δεν λέει τίποτα. Υπάρχει άλλωστε παράδοση στον Πειραιά να εκλέγονται εξέχουσες προσωπικότητες. Oπως ο Γιώργος Ανατολάκης (φωτό) στη δεύτερη περιφέρεια κι ο μελιστάλακτος σεξολόγος Βαΐτσης Αποστολάτος στην πρώτη.

Ο Κυριάκος στην περίπτωση του Μιχάλη Ζαμπίδη οφείλει να κάνει την υπέρβαση. Να τον κάνει υπουργό. Με δεδομένο δηλαδή ότι ο Τσίπρας έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Οταν στην πρώτη κυβέρνηση έκανε υπουργό τον Χαϊκάλη και στη δεύτερη τον Ζουράρι. Μόνο με έναν Ζαμπίδη μπορεί να απαντήσει ο Κυριάκος και να ρεφάρει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ – ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ – ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ(…)/ Σε τούτα τα βράχια τουφεκίστηκαν οι 300 του Α’ Τάγματος, τούτα τα φύκια είναι μια τούφα μαλλιά ξεκολλημένα μαζί με το δέρμα απ’ το καύκαλο ενός συντρόφου που αρνήθηκε να υπογράψει δήλωση(…)/ Τα συρματοπλέγματα./
(Γ. Ρίτσος)


Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ 350 ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ Α ΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ 1948

Αποκορύφωμά , ήταν η σφαγή 350 ανθρώπων στο Α’ Τάγμα, για να σπάσει την αντίσταση των αγωνιστών /κρατουμένων.
Οι πατέρες της πολιτικής αυτής, Παναγιώτης Τσαλδάρης, Θεμιστοκλής Σοφούλης, Γεώργιος Παπανδρέου, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, είναι οι υπεύθυνοι για το κάτεργο της Μακρονήσου και της σφαγής στο Α’ Τάγμα, με τη δολοφονία 350 και πλέον στρατιωτών και εκατοντάδων τραυματιών.
Το έγκλημα αυτό οι υπεύθυνοι το αποσιώπησαν και το επίσημο κράτος μέχρι σήμερα το αποκρύπτει.
Δεν τολμά να δώσει τα επίσημα στοιχεία από τα αρχεία του για τη Μακρόνησο, για το έγκλημα της σφαγής και τον τόπο ταφής των νεκρών της.

Μάλιστα η Σωτηρία Μπέλλου ερμήνευσε το ... Δεν είναι πως τα σίδέρα σου ΚΛΕΒΑΝ το Αέρα είναι πως ΤΕΛΕΙΩΣΕ η ΖΩΉ ......

ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ
Μέσα στο Μπούρτζι μια φορά
και στην Ακροναυπλία
σε βρήκα που ζωγράφιζες
στο στήθος σου δυο πλοία.

Δεν ήταν που τα σίδερα
σου κλείναν τον αγέρα
ήταν που τέλειωνε η ζωή
μέρα με την ημέρα.

Τώρα στην άκρη του γιαλού
και στου βυθού τις στράτες
γαρύφαλλα σου ρίχνουνε
κατάδικοι κι αντάρτες.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΉ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΉΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΈΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΒΥΘΌ!!! ΕΚΕΊ ΣΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΆΤΕΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΤΏΡΑ!!!!

Απάντηση ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!



Υ.Γ. Είθε Είρθε η Ώρα Να ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΖΥΓΟ ΑΠΌ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΎΜΕΝΗ ΧΏΡΑ - ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!!