Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΡΩΣΙΑ : ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ !!! [ video ]

Πρέπει να είσαι τελείως αφελής για να πιστέψεις ότι ένα τέτοιο στρατηγικό λάθος ( ρίψη χημικών ) θα μπορούσε να γίνει από τους Ρώσους και από τον Άσαντ τη στιγμή που έχουν βελτιώσει το κλίμα και σε ηθικό και σε στρατιωτικό επίπεδο, για ποιο λόγο να το κάνουν; Η βάση Αλ Σαϊράτ, η οποία ήταν εκεί, στην επαρχία της Χομς, είναι μια βάση, που εδώ και έναν χρόνο σχεδίαζαν να ολοκληρώσουν οι Ρώσοι ούτως ώστε να μπορούν να αυξήσουν τη δύναμη των αεροσκαφών τους, τα οποία επιχειρούν στις νότιες και νοτιοανατολικές επαρχίες της Συρίας εναντίον του ISIS και ειδικά ενόψει της επιθέσης στη Ράκα, και αυτή η βάση ολοκληρώθηκε δίνοντας ένα μεγάλο στρατηγικό πλεονέκτημα στη Ρωσία.
Το πλήγμα είχε να κάνει απευθείας με πλήγμα επιρροής της Ρωσίας στη Συρία και δεν έχει καμία σχέση με τα παιδάκια και τα σαρίν, τα οποία μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει τη στιγμή που το πλεονέκτημα βρισκόταν στην πλευρά των συριακών στρατευμάτων και των ρωσικών στρατευμάτων.

Έντονη αντίδραση της Ρωσίας. Αναστολή της συμφωνίας με ΗΠΑ

Άμεση ήταν η απόφαση αναστολής της συμφωνίας με τις ΗΠΑ για την αεροπορική ασφάλεια πάνω από τη Συρία, από τη Ρωσία, που ζητά επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
"Η Ρωσία αναστέλλει το μνημόνιο που έχει συνάψει με τις ΗΠΑ για την αποτροπή επεισοδίων και τη διασφάλιση της αεροπορικής ασφάλειας στη διάρκεια των επιχειρήσεων στη Συρία", αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Νωρίτερα, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε, ότι τα αμερικανικά στρατιωτικά πλήγματα αποτελούν "επίθεση κατά κυρίαρχου κράτους" και αποτελούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου. "Η ενέργεια της Ουάσινγκτον αποτελεί πλήγμα για τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις και για τις προσπάθειες συγκρότησης διεθνούς συνασπισμού κατά της τρομοκρατίας", ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Ο Βλαντιμί
ρ Πούτιν ισχυρός σύμμαχος του προέδρου της Συρίας, χαρακτηρίζει την αμερικανική επιχείρηση "επίθεση εναντίον κυρίαρχου κράτους", βασισμένη σε "κατασκευασμένο πρόσχημα" και κυνική προσπάθεια για να απομακρυνθεί η προσοχή της διεθνούς κοινής γνώμης από τους θανάτους των αμάχων στο Ιράκ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ.

Το Ιράν κατήγγειλε ως "καταστροφικά και επικίνδυνα" τα αμερικανικά πλήγματα. "Το Ιράν καταδικάζει τη χρήση χημικών όπλων, όμως παράλληλα πιστεύει ότι είναι επικίνδυνο, καταστροφικό και κατά παραβίαση των διεθνών κανόνων να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία, για να αναληφθούν μονομερείς δράσεις. Τέτοιου είδους μέτρα θα ενισχύσουν τους τρομοκράτες στη Συρία και θα περιπλέξουν την κατάσταση στη χώρα και την περιοχή", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προβοκάτσιες τών μισθοφόρων τρομοκρατών του Ιμπεριαλισμού! Σύμπτωση (;) των συγκοινωνούντων δοχείων (τρομοκρατική ενέργεια στην Πετρούπολη/Ρωσία, επίσκεψη του κινέζου πρωθυποθργού στης ΗΠΑ και αυτοτρομοκρατική ενέργεια των δυτικής μισθοφόρων στην Συρία)! Το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ ξέρει άριστα όπως και το 2012 τα χημικά είναι από τους μισθοφόρους τρομοκράτες της Ελιτοφασιστικοναζιστικής Δύσης!
Η Συρία έχει κάθε δικαίωμα να θέσει εκτός μάχης της επιθετικές βάσεις του κακού! Και μπορεί άνετα να το κάνει!

Τα ΜΜΕ είναι μέτοχοι στο ψεύδος και στης δολοφονίες των λαών, όπως Λυβία, Ιράκ, Υεμένη, Αφγανιστάν και παντού!

Αυτή η δολοφονική επίθεση ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!

ΆΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!