Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΓΙΑ ΦΑΚΕΣ - ΜΠΡΙΑΜ - ΦΑΣΟΛΙΑ - ΣΠΑΝΑΚΟΡΙΖΟ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ 12.50 Ε ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ !!!

Μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Πάυλος Πολάκης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρώην υπουργού υγείας και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Αφορμή για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ήταν δύο τιμολόγια προς το ΚΕΛΠΝΟΟ τα οποία ήρθαν στη δημοσιότητα και αφορούσαν χρεώσεις που έγιναν για φαγώσιμα την περίοδο που υπουργός διατελούσε ο Άδωνης Γεωργιάδης.
«Ετσι, φακές, αρακά, σπανακόρυζο μοσχαρι, κοτόπουλο, μπιφτέκια… ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ 12,50 ευρώ!!!!!! Νόμιζαν πως θα ήταν αιώνια στο απυρόβλητο ......Και ο ακροδεξιός κουνάει το δαχτυλάκι του και


Λέει πως θα βάλει εμένα φυλακή ο δε Σταματης ως πρόεδρος Σωματειου κανει και μηνυςεις στη σημερινή διοίκηση του Κεελπνο!!!!», γράφει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης. Και συμπληρώνει: «Ουστ κοπρόσκυλα ,στις τρύπες σας ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ...,,» Αν και το ρητό θέλει μια εικόνα να αξίζει όσες χίλιες λέξεις, εδώ πρέπει να πει κανείς τις χίλιες λέξεις, για να περιγράψει το τι κρύβεται πίσω από αυτή την εικόνα του τιμολογίου της οργής. Όπως φαίνεται καθαρά στο τιμολόγιο η τιμή 12,50 ευρώ, ήταν ίδια για όλα τα προσφερόμενα εδέσματα! Δηλαδή, οι χάντρες εκείνου του αρακά, πρέπει να ήταν από μαργαριτάρια, η φασολάδα, από κομμάτια χρυσού και οι φακές μικρά λαμπερά ρουμπίνια!
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 
ΑΔΩΝΙ....ΜΑΔΑΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: