Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΜΕ 153 ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ....ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο4 !!!

Με 153 «Ναι» και την Τασία Χριστοδουλοπούλου να ψηφίζει «ναι» σε όλα με εξαίρεση το άρθρο 56 στο οποίο ψήφισε «παρών» πέρασε η συμφωνία (με 128 «Όχι») για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης.
Να σημειωθεί ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απουσίαζε στην α’ ανάγνωση του καταλόγου και αφού την αναζήτησαν αρμόδια στελέχη επέστρεψε στην αίθουσα της Ολομέελιας για τη β’ ανάγνωση.

Ειδικότερα, στην ψηφοφορία συνολικά ψήφισαν 281 βουλευτές. Από την ψηφοφορία  απουσίαζαν οι 17 βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι είχαν δικαίωμα ψήφου αλλά απείχαν από τη διαδικασία, καθώς και οι βουλευτές της ΝΔ Νίκος Δένδιας και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που βρίσκονταν στο εξωτερικό και έκαναν γνωστό ότι θα ψήφιζαν όπως και η υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.
Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με 153 ψήφους υπέρ και 128 κατά. Τα άρθρα 70 και 71 που αφορούν την μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 13% στα αγροτικά εφόδια και την κατάργηση του αφορολόγητου των βουλευτών έλαβαν την στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου ολοκληρώθηκε με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις.
Η ψηφοφορία ήταν ονομαστική, έπειτα από σχετικό αίτημα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρόεδρο της Βουλής, που συγκέντρωσε τις απαιτούμενες υπογραφές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

19 Μαΐου! ΗΜΈΡΑ ΜΝΉΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/ΠΟΝΤΙΩΝ/ΙΩΝΩΝ!

Επειδή ΌΛΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΆΛΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΗΔΌΝΙ (Ο Γιάννης Μαρκόπουλος είπε για την μια από την Παγκόσμια Φωνή Θαύμα) τον Χρύσανθο Θεοδωρίδη (παιδί που τον πατέρα του τον σκότωσαν στο ξύλο οι Ταγματασφαλίτες το ... 1948/49!) ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΜΝΉΜΗΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΎΔΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΚΡΗΤΙΚΌ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΟΝ ΝΊΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ!!!!

ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ (Απαγορευμένο Τραγούδι)


Του θάνατου παράγγειλα

Του Θάνατου Παράγγειλα
Του Χάρου Παραγγέλνω
Του Θάνατου Παράγγειλα
Του Χάρου Παραγγέλνω
Ανάθεμά σε Χάροντα
Και μια ΚΑΤΑΡΑ στέλνω
Και λέω της Χαρόντισσας
Στα Χαροπαίδια λέω
Και λέω της Χαρόντισσας
Στα Χαροπαίδια λέω

Ρούχο 'χω πράσινο, είναι αφόρεγο
Φορώ το και γελώ σε
Άρτος στο χέρι μου είναι επτάζυμος
Τρώγω τον και θωρώ σε

Και λέω της χαρόντισσας
Στα χαροπαίδια λέω
Ανάθεμά σας Οφιδες
Και άλλο πια ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ
Του Θάνατου Παράγγειλα
Του Χάρου Παραγγέλνω
Ανάθεμά σε Χάροντα
Και μια ΚΑΤΑΡΑ στέλνω .....