Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑ Η....''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ 20.000 Ε ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! [ video ]

Πριν από λίγες ώρες, εγινε τελικά αυτό που περίμεναν οι χιλιάδες οπαδοί του Αρτέμη, όχι δεν εμφανίστηκαν τα 600.000.000 ( η 3.2 τρις κατά άλλες συνεντεύξεις του πολέμαρχου) άλλα έσκασε η είδηση ότι αναμένεται η μετατροπή των “Ελλήνων Συνέλευσις” σε πολιτικό κόμμα που σκοπεύει να κάνει και αυτό την εμφάνιση του στο ελληνικό κοινοβούλιο και γιατί όχι να μας κυβερνήσει κιόλας. Στόχος  είναι η κάθοδος στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και η ανάληψη της εξουσίας, «η κομματοκρατία ήταν εκείνη που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής». Όταν το κόμμα πάρει την εξουσία, θα πιστωθεί στον λογαριασμό κάθε Έλληνα το ποσό των 20.000 ευρώ, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.
Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γενικός γραμματέας των Ελλήνων Συνέλευσις μαζί με την Γεωργία Βαγενά, πρόεδρος διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιάννης Καλογερόπουλο, πρόεδρος διοίκησης ανατολικής Πελοποννήσου και Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο, διευθύνων σύμβουλος περιφέρειας Δυτικής Πελοποννήσου.

Πάντως στις προγραμματικές τους δηλώσεις δεν είπαν κάτι για Wifi σε όλους τους Έλληνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: