Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΜΠΩΚΟΥ....ΣΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ - ΣΤΑΜΑΤΗ !!!

Επίθεση στη Βίκυ Σταμάτη και τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με αναφορά στην υπόθεση του "κυκλώματος εκβιαστών του Κορυδαλλού", εξαπέλυσε λίγο πριν κηρυχθεί το πέρας της αποδεικτικής διαδικασίας του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για τις παράνομες αμοιβές του πρώην υπουργού Άμυνας, ο άλλοτε στενός του συνεργάτης και πλέον συγκατηγορούμενός του, Γιάννης Σμπώκος.
Ο κατηγορούμενος, άλλοτε επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Άμυνας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Γ. Σταμάτη στην οποία, όπως είπε, απέστειλε και εξώδικο χαρακτηρίζοντας "χυδαίους και ψευδείς" τους ισχυρισμούς της τόσο στο δικαστήριο όσο και στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Μάλιστα ο Γ. Σμπώκος, αφού επανέλαβε ότι είχε αποχωρήσει από τη θέση του στο υπουργείο Άμυνας από τον Μάρτιο του 2000 καθώς είχε εκλεγεί βουλευτής, εξαπέλυσε επίθεση και στον συγκατηγορούμενο του πρώην υπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά "ο σύζυγός της Β. Σταμάτη
όχι μόνον άβουλος και εύπιστος δεν ήταν,  αλλά ανέκαθεν αποτελούσε και εξακολουθεί αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα να είναι ένα στρατηγικό μυαλό. Καταφανής επίσης είναι η συστράτευσή τους σε ένα σχέδιο - αφήγημα της εμπλοκής Σημίτη-Γιώργου Παπανδρέου το οποίο διακινούν και ανακοινώνουν προς κάθε κατεύθυνση με συνεντεύξεις και την προαναγγελία συγγραφής βιβλίων τους".                                                                             

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΜΠΩΚΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ....ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ???                      
Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, ο Γιάννης Σμπώκος έλαβε μεγάλα ποσά από προμήθειες, τα μετέφερε στο εξωτερικό, τα διαχειρίστηκε και τα κατέχει μέχρι σήμερα χωρίς να τα επιστρέψει παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του.

Σε επιστολή του, ο πρώην υπουργός αναφέρει, «...έχουν πλέον ωριμάσει όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις ασφαλούς υλοποίησης, να ρυθμιστεί άμεσα, ουσιαστικά και δίκαια η εκκρεμότητα, που εσύ προσωπικά έχεις απέναντι μου» και υπενθυμίζει στο Γιάννη Σμπώκο τη δέσμευση που έχει στο πρόσωπό του
«βέβαια, στη βάση της γενικής δέσμευσης σου απέναντί μου από το 1999, να διακινήσεις και να διαχειριστείς στο όνομά μου με ασφάλεια το σύνολο των θεμάτων μας, προχώρησες όλα αυτά τα χρόνια χωρίς συνεννόηση, απολογισμό ή σχεδιασμό».
Σε άλλη σημείωση, ο Άκης Τσοζατζόπουλος, απογοητευμένος γράφει, «αν δεν πληρώσω τώρα τους δανειστές, τους πιστωτές, τους δικηγόρους, τους συνεργάτες, την οικογένεια, τέλος» ενώ συνεχίζει, «δεν έχετε δικαιολογία τελικά να με καταδικάσετε σε εξαφάνιση,σε εξαθλίωση».                                                                           ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΣΜΠΩΚΟΣ ΟΕΕΟ !!!                                                           

Agapi Beach                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: