Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!!

Τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τρεις ημέρες την εβδομάδα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή προβλέπει το πολυνομοσχέδιο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων.
Αναλυτικά, από το άρθρο 59 του πολυνομοσχεδίου προκύπτουν τα εξής:

  • Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διενεργούνται ημέρα Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14.00 ή από τις 14.00 έως τις 18:00. Σε περίπτωση υποβολής προσφοράς κατά το τελευταίο λεπτό του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, ήτοι από ώρα 13:59:00 έως 13:59:59 ή από ώρα 17:59:00 έως 17:59:59 δίδεται αυτόματη παράταση πέντε λεπτών.
  • Για κάθε προσφορά που υποβάλλεται κατά το τελευταίο λεπτό της παράτασης, δίδεται νέα αυτόματη παράταση πέντε λεπτών, εφόσον υποβληθεί μεγαλύτερη προσφορά. Οι παρατάσεις μπορούν να συνεχισθούν για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των δύο ωρών από την ορισθείσα ώρα λήξης του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, οπότε ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής προσφορών.                 
                                                                     
    Οι τύποι που έκατσαν στο σβέρκο του λαού μεταξύ των υπολοίπων νέων ανοσιουργημάτων που θα ψηφίσουν θα ψηφίσουν να πλειστηριάζουν τις λαϊκές κατοικίες τρεις φορές την εβδομάδα για να τις αρπάζουν και να τις δίνουν στις τράπεζες! Οι απατεώνες που έκλεψαν την ψήφο του κοσμάκη για να γλιτώσουν δήθεν το σπίτι του, έρχονται τώρα και του το αρπάζουν παριστάνοντας τους μπράβους των τραπεζών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: