Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Ο...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο...ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ....ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ !!!

Συνεργάτης του Μακρόν, ο Πιερ Γκουρντέν, ανηψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη! Η εμπλοκή του πατέρα του με το διαμέρισμα του Βολταίρου.

O Πιερ Γκουρντέν (γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν), ανηψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι στενός συνεργάτης του Εμ Μακρόν. Όπως αποκαλύπτουν τα Παραπολιτικά, από τον Απρίλιο του 2015 ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεργάζεται µε τον υπουργό Οικονοµίας του Φρανσουά Ολάντ, Εµανουέλ Μακρόν, στο πλαίσιο της εφαρµογής της νοµοθεσίας του δεύτερου για τις µετακινήσεις επιβατών µε πούλµαν.
Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν το 2015 στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάµεσα στην εταιρεία µε τα πούλµαν FlixBus, όπου εργαζόταν ο Πιερ Γκουρντέν, και το υπουργείο του οποίου ήταν πολιτικός προϊστάµενος ο Εµ. Μακρόν. «Τον συνάντησα τέσσερις - πέντε φορές σε συναντήσεις εργασίας», αναφέρει ο εγγονός Μητσοτάκη στα Παραπολιτικά για τον νέο Πρόεδρο της Γαλλίας, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν έξυπνο άνθρωπο, µε χιούµορ.
Ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν δήλωσε οπαδός του Εµανουέλ Μακρόν από την πρώτη στιγµή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, προσθέτοντας µε νόηµα ότι «του έχω κάνει πολλή διαφήµιση αυτά τα δύο χρόνια».

Υπενθυμιζεται ότι το δικηγορικό γραφείο του πατέρα του Πιερ, Πασκάλ Γκουρντέν, στο κέντρο του Παρισιού, έχει συνεργαστεί στην αγορά του περίφημου διαμερίσματος του Βολταίρου, στο Παρίσι, από την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, σύζυγο του προέδρου της ΝΔ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: