Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΧΑΟΣ....ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!

Το ΧΑ.Ο.Σ. είναι η Φοιτητική Παράταξη του Παλιού ΠΑΣΟΚ – του Ορθόδοξου. Η αρχή γίνεται στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ, όπως ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook εν όψει της εκλογικής διαδικασίας που διεξάγεται μεθαύριο, Τετάρτη 24 Μαΐου. Όπως δε ανέφεραν το "μότο" τους είναι "ΧΑ.Ο.Σ και Νεολαία, για μια Ελλάδα νέα". "Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που αποδέχεται το κείμενο αρχών που δημοσιεύσαμε", συμπληρώνουν.                                                                                 Oλόκληρη η ανακοίνωση                                     
"ΧΑ.Ο.Σ.
Φοιτητική Παράταξη του Παλιού ΠΑΣΟΚ – του Ορθόδοξου
Αρχή στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ
Ήρθε η ώρα οι Ορθόδοξοι Σοσιαλιστές να αναλάβουν τα ηνία στα ελληνικά Τριτοβάθμια ιδρύματα. Η γενιά του ΧΑΟΥΣ , με εφόδια το μεταΣοσιαλισμό και τον Ορθόδοξο Παπανδρεϊσμό, έρχεται να φέρει ημέρες δόξας και καταξίωσης στο φοιτητικό κίνημα.
Αναγνωρίζουμε στον Ανδρέα Παπανδρέου , το όραμα για κοινωνική δικαιοσύνη, παπανδρεϊκή ανθρωπιά, κοινωνική ισότητα, έμφυλη ισότητα, δημόσια υγεία και παιδεία.
Εμπρός για ένα νέο Πολυτεχνείο!
Απέναντι στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, κόντρα στην κατάθλιψη του μνημονιακού.
Σε ανοικτό πόλεμο με τη Δικτατορία της Ηλιθιότητας.
Ιδρύουμε τη φοιτητική παράταξη ΧΑ.Ο.Σ. στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο ΑΠΘ.
Το πρώτο βήμα για την ίδρυση DIY φοιτητικών παρατάξεων σε όλη τη χώρα.
Χωρίς κομματικές γραμμές. Με αδιαπραγμάτευτη αυτονομία. Με πνεύματα ελεύθερα.
Για ένα πανεπιστήμιο που δεν παράγει συστημικά αναλφάβητους, κομματικούς εγκάθετους. Αντίθετα, προάγει την καλλιέργεια του πνεύματος, της τέχνης , του πολιτισμού.
ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
Πυρήνας ΧΑ.Ο.Σ. – Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: