Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο....ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !!!

«Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι έτοιμο το νέο βιβλίο που ετοιμάζω και θα το παρουσιάσω στην Πάτρα. Τίτλος, το όραμά μου για την Πάτρα. Θα είναι βιβλίο με 100 σελίδες, αν και θα μπορούσε να 'ναι με 300, αλλά κανείς δεν διαβάζει σήμερα βιβλία με πάνω από 100 σελίδες. Δεν μ' ενδιαφέρει να ξανασχοληθώ με την κεντρική πολιτική σκηνή. Εχει τελειώσει για μένα αυτό το κεφάλαιο. Όμως, είναι πολύ πιθανό να είμαι παρών στην τοπική πολιτική σκηνή. Μ' ενδιαφέρει να κατέβω για δήμαρχος Πατρέων, αλλά δεν έχω πάρει οριστική απόφαση».
Είναι ο κύριος Αλέκος Χρυσανθακόπουλος από την Αχαΐα. Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρώην γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ. παρ'ολίγον υποψήφιος με τον GAP και υποστηριχτής των ΑΝ.ΕΛ. Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ !!!
Ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας ήταν τζογαδόρος στα "φρουτάκια" και τους "κουλοχέρηδες" (που παράνομα λειτουργούσαν) και ένθερμος υποστηριχτής της ύπαρξης αυτού του ...αγαθοεργούς λειτουργήματος, την περίοδο μάλιστα της Πρωθυπουργίας Κώστα Σιμήτη το 1996 και που η Βουλή τον είχε ορίσει επικεφαλής της άτυπης κοινοβουλευτικής ομάδας για τα τυχερά παιχνίδια, για να καταθέσει προτάσεις της αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος.
Αλήθεια….τι επαγγέλλεται όλα αυτά τα χρόνια που λείπει απο την πολιτική σκηνή ο....υποψήφιος κατελθών δήμαρχος; Αλέκο γερά,θα πέσει γέλιο και αυτή την φορά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα λαμόγιο που βγαίνει στην επιφάνεια του βοθροβούρκου!