Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Β. ΣΟ'Ι'ΜΠΛΕ : ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

H Γερμανία δεν πρόκειται να δεχτεί καμία μείωση του ελληνικού χρέους, ούτε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, ούτε και εξαγορά των δανείων του ΔΝΤ από τον ESM δηλώνει, σύμφωνα με την Bild, εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ.
Ο Σόιμπλε «έκοψε τη φόρα» του ΔΝΤ και της Αθήνας, που εξέφραζαν συγκρατημένη αισιοδοξία για συνολική λύση για την Ελλάδα και στο θέμα του χρέους.
H Γερμανία δεν πρόκειται να δεχτεί καμία μείωση του ελληνικού χρέους, ούτε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, ούτε και εξαγορά των δανείων του ΔΝΤ από τον ESM.
«Δεν υπάρχουν τέτοια ή άλλα σχέδια για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους» αναφέρει χαρακτηριστικά στην Bild εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάνη ή Γιάννη!

Καλά σου είπε ο Αλέξης μας ότι πρέπει να φοβάσαι όχι μόνο εσύ αλλά όλοι και ο Αλέξης μας! Διότι οι καλές νοικοκυρές έχουν όλες τους στην κουζίνα τους ένα με δύο Γουδιά!
Διότι στο Γουδί ή Γουδή (όπως Γιάννης ή Γιάνης) βάζουν π.χ. μπαχαρικά, ή άλλα ... διάφορα και με το ... στυλιάρη τα τρίβουν ή κτυπούν μέχρι να γίνουν σκόνη ή πελτές!

Μάλιστα ο Ελληνικός Λαός έχει ένα Παμπάλαιο Γουδί/Γουδή (το έχουν ιδιαίτερα οι Πόντιοι/Ιωνες)!- για να είναι εις γνώσειν ΌΛΩΝ ΣΑΣ!

Είναι Τόσο μεγάλο σαν ... Πυθάρι και χωράνε μέσα 2-3ις του μπόι σας!!!

Κάτι ξέρει όχι μόνο ο Αριστερός Αλέξης μας όσο και ο ολίγον Αριστερός Κυριακούλης μας μάλιστα ο Χαμμένος όλο φωνάζει και λέει ότι "εγώ δεν ... χωράει μέσα!"! Που να ήξερε ο φίλος μας ο Χαμμένος!!!

Που να ξέρατε ΌΛΟΙ ΣΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέτε τώρα;;
Η φώτο στο κείμενο σας εστί ο ... Δούριος Ιππος του Α.Α. (Αριστερού Αλέξη)!!!

Και θα το δείτε όχι μόνο εσείς αλλά και οι τυφλοί και οι αόματοι!

Θα δείτε ότι ο Σόι Μπλε θα έρθει από μόνος του στα 4 ή 5 και θα ζητήσει Μείωση Χρέους τουλάχιστον 74%!!!

Το ΔΝΤ θα παραδεχθεί Οικτρά το μαθηματικοαριθμητικό λάθος του και θα μας επιστρέψει κοντά στα 185 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς με ισολογισμό Ευρώ την 20/2/2009 (άλλοι λένε για 176 με 181 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς)!!!

Μάλιστα μεγάλα παγκόσμια Funds & Banks δηλώνουν το λάθος στον υπολογισμό τους τουλάχιστον στα ομόλογα και Σπρένς και ακούγεται ότι θα επιστρέψουν με αναδρομή μαζί με επιτόκιο του 5% γύρω στα 145 Δισεκατομμύρια $ (άλλοι μιλούν για 148 Δισεκατομμύρια και επιτόκιο 5.25%!!!

Αυτός ο Δούρειος Ιππος του Εlex ανάγκασε να γονατήσουν στα 4 όλοι Τους!

Από Δευτέρα στην Κουμουνδούρου η λαοθάλασσα που θα σχηματιστεί για αιτήσεις μέλους στο Κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ θα φθάνει μέχρι στα Ταμπούρια!
Ακούγεται ότι η ΑΝΕΛΕΗΤΗ μαζί με τον Χα