Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΠΗΡΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΑ'Ι'ΚΟ ΛΑΟ....ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑ'Ι'ΠΕΔ !!!

Με μια μαζική συγκέντρωση των κατοίκων του Ανατολικού Διαμερίσματος και τη συμμετοχή δεκάδων συλλόγων και φορέων, ξεκίνησαν το Σάββατο οι εργασίες διαμόρφωσης του Ανατολικού Πάρκου, στον πρώην σκουπιδότοπο του Ριγανοκάμπου. Το Υπερταμείο έστειλε έγγραφο στον Πελετίδη και τον ρωτάει από που πήρε άδεια για να φτιαχτεί πάρκο στον Ριγανόκαμπο, του επισημαίνει πως έχει προβεί σε κατάληψη δημόσιας έκτασης γι αυτό τον καλεί να σταματήσει κάθε είδους εργασιών.
Από την πλευρά του ο Κώστας Πελετίδης, δηλώνει πώς στο ερώτημα των διορισμένων κυβερνητικών εκπροσώπων του γνωστού «υπερταμείου» από πού πήρατε την άδεια για τις εργασίες που πραγματοποιούμε, απαντάμε, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΑΪΚΟ ΛΑΟ! «Εδώ θα γίνει το μεγαλύτερο πάρκο της Πάτρας», σημειώνοντας ότι τόσα χρόνια ήταν ένας σκουπιδότοπος και τώρα παραμένει ανεκμετάλλευτος. Ο δήμαρχος Πατρέων επιμένει στη θέση του να προχωρήσουν οι εργασίες αξιοποίησης του πρώην σκουπιδότοπου, ακόμη κι αν χρειαστεί να βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια, κατηγορούμενος. Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς δηλώνει πως τα μηχανήματα του Δήμου με δεκάδες εργαζόμενους, θα συνεχίσουν τον καθαρισμό και τις επιχωματώσεις, που είχαν ξεκινήσει από τις προηγούμενες μέρες στο χώρο.
Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με δήμους,συλλόγους, φορείς και σωματεία για τη μεγάλη κινητοποίηση προς το τέλος του Ιουνίου, με σημείο αναφοράς τη διεκδίκηση και αξιοποίηση του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: