Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ....ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !!!

Μυστική συνάντηση φέρεται να είχαν οι δυο πρώην κυβερνητικοί εταίροι. Ο λόγος για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 
Σύμφωνα, με τη Real, την περασμένη Πέμπτη, λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε διαμέρισμα στο Κολωνάκι που ανήκει σε πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ. Εκεί τον περίμενε, μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 
Η εφημερίδα σημειώνει ότι το ραντεβού κράτησε τέσσερις ώρες και αφορούσε τα επόμενα πολιτικά βήματα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται ήδη να εξετάζει το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, εν μέσω της κρίσης που πλήττει το ΠΑΣΟΚ.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά - τον χαρακτήρισε άνθρωπο «ανοιχτό και μπεσαλή» και την συνεργασία τους έντιμη - κι αυτό ξεσήκωσε σχόλια περί προσέγγισης με τη ΝΔ.
Η Real αναφέρει πάντως ότι ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται ότι έχει αναλάβει νέο ρόλο στη ΝΔ κι αυτός έχει προκαλέσει την ενόχληση του Κώστα Καραμανλή που δεν βλέπει με καλό μάτι την προσέγγιση ΝΔ - Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: