Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΤΟΝ ΡΟΟΥΑΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ MR BEAN ''ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ'' ΤΟ ΠΑΜΕ....ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ !!! [ video ]

Τρίημερο κινητοποίησεων ξεκινά από τηνΤρίτη 16 Μαΐου, ενώ τα συνδικάτα προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιτυχή πραγματοποίηση της Γενικής Απεργίας που έχουν προκηρύξει για την Τετάρτη.
ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ και επιστημονικοί φορείς, αντιδρούν έντονα απέναντι στη συμφωνία  με τους πιστωτές για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Απεργία της Τετάρτης είναι η 44η από τις 11 Μαρτίου του 2010, οπότε ξεκίνησαν οι διαδικασίες ένταξης της χώρας μας στον μηχανισμό στήριξης.
Το «απεργιακό παρών» θα δώσουν, το προσωπικό των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ),  το προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ με τους νοσοκομειακούς γιατρούς να απεργούν και την Πέμπτη, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι, καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι.
Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι καθώς και διάφοροι επιστημονικοί φορείς οι οποίοι δεν έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.
Επίσης, απεργούν οι εργαζόμενοι στα υπουργεία, τις εφορίες, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις πολεοδομίες, ενώ στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει το προσωπικό –κυρίως- κρατικού ενδιαφέροντος τραπεζών.
Παράλληλα, την Τετάρτη τα συλλαλητήρια και οι προσυγκεντρώσεις θα καταστήσουν απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας. Αλλά και τον Mr. Bean - κατά κόσμον Ρόουαν Άτκινσον - «επιστρατεύει» το ΠΑΜΕ για την απεργία της Τετάρτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: