Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ....ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ !!! [ video ]

Ο δημοσιολόγος που διατυμπάνιζε πως θα είχε παραιτηθεί αν επικρατήσει το «όχι» στο δημοψήφισμα, αλλά ακόμα συνεχίζει να προπαγανδίζει από το Φάληρο απρόσκοπτα υπέρ συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού, προέβη στην πιο χυδαία του δήλωση, χαρακτηρίζοντας τα μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ως ληστοσυμμορίτες.
«Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει κι άλλο λόγο για να ενδιαφέρεται για τα καταστήματα (σ.σ. τις Κυριακές)» είπε αρχικά ο Μπογδάνος για να συνεχίσει με ανάλογο προβοκατόρικο ύφος:
«Για να γνωρίζει πότε θα μπορεί να κάνει τις ακτιβιστικές, εναλλακτικές δράσεις: Ληστείες, κλοπές: Απαλλοτριώσεις. Για να ξέρει βρε παιδί μου. Θα είναι την Κυριακή, θα είναι ανοικτά ή κλειστά;»...
Άξιο αναφοράς ότι ο Μπογδάνος είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στο πρόσφατο παρελθόν, όντας μάλιστα ο συντονιστής της διαδικασίας. Τότε, ο δημοσιολόγος είχε πει ότι ήταν λάθος του που δεν ασχολήθηκε με την ΟΝΝΕΔ, αφού όπως είχε εξηγήσει: «μια πολιτική νεολαία με ταυτότητα, έχει μόνο να δώσει».
Μέχρι στιγμής το ΕΣΡ δεν έχει τοποθετηθεί, παρά τον κατάπτυστο και συκοφαντικό χαρακτήρα των δηλώσεων του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.  Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΔΩΣΤΕ! https://t.co/3Z4FYRKV69"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η προσπάθεια του Μεγάλου Μίκη Μας αλλά θα διαφονήσουμε με τον όρο "Μαδουρισμό" διότι υπάρχει έλλειψη της πραγματικής παγκόσμιας διάστασης των "τοπικών" φαινομένων που με μια αναγωγή σε Πολιτική Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική που τολμά το Παγκόσμιο Κεφαλαίο στα πλαίσια της Αναγκαστικότητας Του στο Ιμπεριαλιστικό Του Στάδιο/Φάση του μπορούμε να το "τοποθετήσουμε" και Χρονικά! Έχωντας το Παγκόσμιο Κεφάλαιο πραγματικούς "Επιστήμονες" (πράγμα που δεν υφίσταται καθόλου Επιστημονικό Δυναμικό στον Χώρο της Αριστεράς/Κουμουνιστικής Αριστεράς!) έδρασε με πλήρης επιτυχία!
Το Έναυσμα για "Απελευθερωτική" κίνηση από τα Τρομερά Του Αδιέξοδα Του Παγκόσμιου Κεφαλαίου δόθηκε (ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΩΝ ... ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΏΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ!!!) με την ... "Αραβική Άνοιξη "! Βλέποντας τον Χάρτη της Μεσογείου παρατηρούμε κάτι: Στον Αραβικό Κόσμο "Ξεκίνησαν" με της Σφαγής ενώ στην Ευρώπη με τα ... Οικονομικά!

Οι Χρονικές Συμπτώσεις ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ (Αραβική Άνοιξη και Οικονομική Κρίση στην Ευρώπη)! Το "Καζάνι" στην Ευρώπη έβγαζε άγρια όταν η Γερμανική Οικονομία (Ο Λαός της) απέκρουσε την Αμερικάνικη επίθεση με την υπόθεση Lehman Bros. ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε το ... 2009! Η οικονομία της ΟΔΓ έχασε σχεδόν 180 (εκατόν ογδόντα) Δισεκατομμύρια!!! Μόλις απεκρούσθει αυτή η "επίθεση" το 2009 τότε βάλανε οι Αγγλοαμερικάνοι την καλύτερη Αποικία/Λακέ που έχουν στην Ευρώπη-ΤΗΝ Ελληνική Πολιτεία/Εξουσία! (Ο προεκλογικός Αγώνας του Κωστάκη και Γιωργάκη το 2009 τα λέει ΌΛΑ!) Παράλληλα στην Αραβική και Αφρικανική περιοχή ξεκινούν τα της ... Δημοκρατίας "Αραβική Ανοιξη"! Και το "Επίσημο" ξεκίνημα της ΝΤΠ είτανε το "Ελληνικό Χρέος" και ο Αυτοπυρπολισμός στην Τυνησία ΌΛΑ το ... 2010! Με ΤΑ ΓΝΩΣΤΆ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΌΣΟ ΤΗΣ "ΑΡΑΒΙΚΉ ΑΝΟΙΞΗΣ" ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ (που θα έχει και εδαφική εθνική καταστροφή!!!)!!! Επίσης ένα σημείο που δεν έχεται δώσει καθόλου σημασία είναι όταν ο Υπουργός Οικονομίας επί κυβερνήσεως Schröder ο Oskar Lafontaine παραιτήθεικε! Ο πραγματικός λόγος; Ήθελε έλεγχο και καταγραφή των γερμανικών κεφαλαίων στους .... γαλλικούς τραπεζικούς και χρηματιστηριακούς οίκους!!! Πράγμα ΤΑΜΠΟΥ! Διότι οι γαλλικές τράπεζες έχουν και ... αμερικάνικα εικονικά κεφάλαια! Οι Γερμανοί όμως είναι του Πραγματικού και όχι του Εικονικού (δεν μιλάμε για τα Ναζί!)! Ο Lafontaine είθελε το Real γερμανικό κεφάλαιο στην Γαλλία!

Α) Η Ελλάδα ΔΕΝ ΈΧΕΙ (ΟΥΔΕΝ) ΧΡΕΟΣ! Πληρώνουμε Άλλων Εικονικές Χασούρες!!!
Β) Η Χώρα ΜΆΣ ΜΊΚΗ ΜΆΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ! Και το ξέρεις Εσύ πολύ καλά!!!
Γ) Στην Βενεζουέλα παίζουν η ΝΤΠ άλλα παιχνίδια/κόλπα (π.χ. τα κλασικά πραξικοπήματα)! Καμιά σχέση με τους Ντόπιους Λακέδες μας!

Και Έχεις Απολύτως Δίκαιο Μίκη που στο τέλος λές: Για Νέο Πατριωτικό Μέτωπο!

Διότι η Αριστερά/Κουμουνιστική Αριστερά ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΜΕ ΠΆΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!