Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ....ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ !!! [ video ]

Ανίδεοι λαϊκιστές, το ΚΕΕΛΠΝΟ αγόραζε δωδεκάμισι ευρώ το πιάτο τις φακές, επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, διότι οι φακές ήταν από τη σπάνια ποικιλία Εγκλουβής Λευκάδας, μαγειρεμένες με έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο από την ορεινή Κρήτη και αλάτι Ιμαλαΐων, με μία πρέζα οργανικής ρίγανης μαζεμένης από τον ίδιο τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ στους πρόποδες του Ολύμπου. Η θέση του Γεωργιάδη είναι πλέον δύσκολη με όσα έχουν αποκαλυφθεί για τις πολιτικές που ακολούθησε με τις φαρμακευτικές αλλά και για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Στη διερεύνηση όσων αφορούν το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει μπει η Εισαγγελία Διαφθοράς με τη νέα προϊσταμένη Ελένη Τουλουπάκη αλλά και η επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, οι οποίες ερευνούν τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις συμβάσεις της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα με το ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Αδωνη Γεωργιάδη.
Ο κακός χαμός έχει γίνει έχει γίνει από χθες, με τα τιμολόγια του ΚΕΕΛΠΝΟ, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ένα μικρό αλλά σαφές δείγμα του «πάρτι» της «αριστείας» που είχε στηθεί στην υγεία. Τα χειρόγραφα τιμολόγια εμφανίζουν εταιρεία catering -που ανήκει στο Γεώργιο Δρόση, σύζυγο της συνεργάτιδας του τότε υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη (και του Μάκη Βορίδη) Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου- να έχει προμηθεύσει το ΚΕΕΛΠΝΟ με γεύματα αξίας 14.000 ευρώ για διάρκεια 25 ημερών. Το απίστευτο σε αυτά τα τιμολόγια είναι πως το κάθε πιάτο κοστίζει 12,5 ευρώ, ανεξάρτητα από το είδος του φαγητού. Χαρακτηριστικά, το κάθε πιάτο με φακές κόστιζε 12,5 ευρώ… αλλά ακριβώς την ίδια τιμή έχει και το σπανακόρυζο, η ομελέτα, ο αρακάς, το κοκκινιστό και το ψάρι. 

Εντάξει, δεν είναι και τυροπιτάδες που δεν έκοβαν απόδειξη και γι’ αυτό χρεοκοπήσαμε σαν χώρα. Έκοβαν τιμολόγια. Υπερτιμολογημένα λες και έτρωγαν χαβιάρι, αλλά όλα νόμιμα… όλα ηθικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: