Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΠΑΤΡΑ : ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ 12ΧΡΟΝΗΣ !!!

Συναγερμός σήμανε ξανά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση 12χρονης Μίνκα στην Πάτρα.
 Αυτή τη φορά το κοριτσάκι φέρεται να έχει απαχθεί από τον πατέρα της από την Β’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπου και νοσηλευόταν.
Η 12χρονη Μίνκα είναι το κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί στην Πάτρα στις 8 Ιουνίου. Τώρα η μικρή Μίνκα έχει εξαφανιστεί και για τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης υπάρχει σχετική εισαγγελική εντολή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πατρών καθώς κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.
Σύμφωνα με τις εισαγγελικές εντολές: «Η ανήλικη στις 18/6/2017 αφαιρέθηκε από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από τον πατέρα της ΚIRYAKOV GEORGI, ο οποίος τέλεσε το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου».
Η 12χρονη έχει ύψος 1,50 μ., ζυγίζει 45 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
O πατέρας της, 49 ετών, έχει ύψος 1.75μ., και γκριζόμαυρα μαλλιά.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: