Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ''ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ'' !!!

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει της Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιείται την Πέμπτη και την Παρασκευή, 22 και 23 Ιουνίου.
Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη βελγική πρωτεύουσα από σήμερα, μετά την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεδριάζει στις 11:00 το πρωί, καθώς το απόγευμα θα συμμετάσχει και θα είναι κεντρικός ομιλητής
στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει απόψε η Προοδευτική Συμμαχία (Progressive Caucus) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με τίτλο "Το σενάριο που λείπει". Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί η διερεύνηση για μια προοδευτική απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις της Ευρώπης.
Τις επόμενες δύο μέρες ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής, όπου σύμφωνα με την ατζέντα που έχει δημοσιοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, τα κυριότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν στα ζητήματα της μετανάστευσης, ασφάλειας και άμυνας, της απασχόλησης, ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας και τις διαπραγματεύσεις για το Brexit. Οι εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν την Πέμπτη το μεσημέρι και να ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: