Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΜΟΝΟ Η Ν.Δ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ !!!

«Η κοινωνία είναι καχύποπτη και προβληματισμένη» γιατί έχει «καεί στο χυλό» και τώρα «φυσάει το γιαούρτι» εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ από την Καρδίτσα. Διαρκές το αίτημα των εκλογών. «Βλέπω μια κοινωνία η οποία είναι καχύποπτη. Η οποία είναι προβληματισμένη. Η οποία δεν ακούει πια τους πολιτικούς όπως τους άκουγε στο παρελθόν. Η οποία “φυσάει το γιαούρτι” γιατί έχει “καεί στον χυλό” των ψεμάτων του Α. Τσίπρα και του Π. Καμμένου. Αυτό ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για εμάς» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «ο κόσμος θέλει να ακούσει αλήθειες, σκληρές αλήθειες, είναι έτοιμος να τις ακούσει. Θέλει, όμως, να ακούσει και σχέδιο και πρόγραμμα για το πώς θα πάρουμε τη χώρα από εκεί που είναι σήμερα και θα την οδηγήσουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Και εμείς το έχουμε αυτό το σχέδιο και λέμε στους Έλληνες πολίτες, ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος διαφορετικός από αυτόν τον οποίο ακολουθεί αυτή η κυβέρνηση».

Κατά τα άλλα οι υπάλληλοι καθαριότητας απεργούν λοιπόν. Απεργούν για το αυτονόητο αίτημα της μονιμοποίησης. Άνθρωποι -που τους κρατούν σε ομηρία πολλά χρόνια- που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και παρόλα αυτά - και ίσως ακριβώς για αυτά - πρέπει να είναι πάντα «προσωρινοί».
Απεργία που δίνει την αφορμή στους φιλελέδες να αρχίσουν πάλι να εξαπολύουν τον «προκάτ» λόγο τους. Ότι δήθεν το άχρηστο δημόσιο είναι επικίνδυνο για την δημόσια υγεία και αντιαισθητικό. Ότι πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα και όλοι όσοι απασχολούνται αυτή τη στιγμή να απολυθούν ώστε να επανδρώσουν τις γαλέρες εργασίας των ιδιωτικών συνεργειών.
Είναι τυχαίο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ενσαρκωτής της «αριστείας», απέκτησε ιδιότητες σωτήρα μέσα στους κύκλους των νεοφιλελεύθερων όταν απέλυσε τις καθαρίστριες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: