Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !!!

Στις 18 Μαΐου συνήλθε η Υποεπιτροπή του Κογκρέσου να εξετάσει την εμπλοκή του ΔΝΤ στην ελληνική υπόθεση, συντάσσοντας μάλιστα σχετική έκθεση (εδώ), στην οποία - μεταξύ άλλων - τα μνημονιακά προγράμματα «διάσωσης» της Ελλάδας χαρακτηρίζονται, ως «συνωμοσία (conspiracy)  των Ευρωπαίων σε βάρος της Ελλάδας».
Όλα δείχνουν, ότι το ρήγμα μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ βαθαίνει με σκληρούς όρους μάλιστα κι αφού έχει αναλάβει το Κογκρέσο, είναι λογικό επόμενο, ότι θα καθίσει στο σκαμνί…κόσμος και κοσμάκης, όχι μόνο εξ Αμερικής αλλά κι εξ Ευρώπης.
Οι Αμερικανοί, βέβαια, δεν κινούν τις παραπάνω νομικές διαδικασίες ένεκα ευαισθησίας, είτε ορμώμενοι από φιλολαικά κίνητρα. Κάθε άλλο. Προσπαθούν να κατοχυρώσουν τα συμφέροντά τους. Και είναι γνωστό, ότι όταν οι Αμερικανοί θεωρήσουν ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντά τους, τότε γίνονται ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ. Ας θυμηθούμε, πως…καθάρισαν τον Στρος Καν σαν αυγό, όταν αντελήφθησαν πως ο Γάλλος έπαιζε παιχνίδια εις βάρος των συμφερόντων τους!
Κυρίως, όμως, η χρηματοπιτωτική ελίτ των ΗΠΑ, θέλει να περιφρουρήσει την έξωθεν «καλή» μαρτυρία των δικών της οργανισμών-οργάνων, όπως το ΔΝΤ. Με άλλα λόγια, θέλει να κάνει τις βρωμοδουλειές της με «καθαρά χέρια» και μια εμπλοκή των στελεχών του ΔΝΤ σε συνωμοσία, κλονίζει τη νομιμοποιητική βάση της δράσης των οργανισμών αυτών.
Από την παραπάνω σημαντική Έκθεση του Κογκρέσου, προκύπτει ότι η ΕΕ χρησιμοποίησε ως προπέτασμα καπνού το ΔΝΤ, προκειμένου να καταπιεί την Ελλάδα, σώζοντας τις γαλλογερμανικές- κυρίως- τράπεζες κι οι Γιάνκηδες δεν τα ανέχονται κάτι τέτοια, Για να αποτελέσει το ΔΝΤ, βέβαια, το προπέτασμα καπνού των μαφιόζων της ΕΕ, είχε και την έσωθεν βοήθεια στελεχών του Ταμείου.
Αυτά τα στελέχη θέλει να «κρεμάσει» η Υποεπιτροπή του Κογκρέσου, ενώ το ίδιο (αν όχι χειρότερο) θα κάνει και με τα στελέχη της ευρωπαικής μαφίας.
Ανέκαθεν, άλλωστε, η εισβολή της μιας μαφίας στα χωράφια της άλλης θεωρείτο έγκλημα καθοσιώσεως, πολλώ δε μάλλον, όταν πρόκειται για Αμερικανούς. Κι όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα σε μαφίες, η κάθε μαφία προσπαθεί …να διασφαλίσει την αφοσίωση των μελών της με κάθε τρόπο.
Μέσα σ’αυτά τα πλαίσια έγινε η επίθεση στον Παπαδήμο, ο ρόλος του οποίου μόνο αμελιτέος δεν είναι, στην εν λόγω υπόθεση, αρκεί να θυμηθούμε πως ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ως το 2010, δηλαδή κατά την επίμαχη περίοδο.
Η στρακαστρούκα έσκασε στην Αθήνα, αλλά το μπαμ ακούστηκε από το Κογκρέσο.
askordoulakos

Δεν υπάρχουν σχόλια: