Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ !!!

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε δήλωσή του μετά την συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο Κ. Μητσοτάκης δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα της εκδήλωσης, εξέφρασε ωστόσο την ανησυχία του «για τα τεκταινόμενα στο χώρο της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» και τόνισε:

«Για εμάς, ως Νέα Δημοκρατία, η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, προϋπόθεση ελευθερίας και Δημοκρατίας. Θα στηρίξουμε, σε κάθε περίπτωση, όλες τις προσπάθειες οι οποίες κινούνται σε αυτήν την κατεύθυνση».
Στο σχόλιό του, το γραφείο του Ν. Τόσκα αναφέρει:
«Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταδικάσει δημόσια σε συνέντευξή του τη συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια, ενώ ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε σπεύσει να τη στηρίξει. Ο Κ. Μητσοτάκης, μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ στηρίζει ή όχι τη συγκέντρωση που προανήγγειλε ο συνδικαλιστικός φορέας των αστυνομικών στα Εξάρχεια;
Η ΝΔ σχεδιάζει και άλλες δράσεις και ποιες; Ως πότε η ΝΔ θα θεωρεί τους αστυνομικούς "πελάτες" της και χειραγωγούμενα; Είναι αυτή υπεύθυνη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: