Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ....ΓΚΡΙΝΙΕΣ !!!

Αντιμέτωποι με τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν για λύση και συνολική συμφωνία στο Eurogroup της 22ας Μαΐου ήρθαν σήμερα στη Βουλή η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και κυρίως ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τις πέντε τροπολογίες με τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα.
Συγκεκριμένα, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
οι οποίοι θα κλιθούν αύριο να ψηφίσουν στη Βουλή τις σχετικές τροπολογίες με τις ουρές από τα προαπαιτούμενα αλλά και τις αλλαγές σε κάποια που έχουν ήδη περάσει από τη Βουλή τον προηγούμενο μήνα, ζήτησαν από τους δύο υπουργούς να εξηγήσουν γιατί η κυβέρνηση έβαλε τόσο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών με αποτέλεσμα να βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με μία ακόμη εξέλιξη που από πολλούς θα θεωρηθεί πολιτική ήττα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αναφορά του Ε. Τσακαλώτου ότι στο επικείμενο EG μπορεί να έχουμε μια καλύτερη συμφωνία και ότι αρκετοί βουλευτές πέφτουν θύματα της εχθρικής προς την κυβέρνηση στάσης των ΜΜΕ και δεν στηρίζουν όσο θα έπρεπε την κυβερνητική πολιτική προκάλεσε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ανέμενε ο ΥΠΟΙΚ αφού βρέθηκε βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος που είπε επί λέξη ότι οι βουλευτές «Δεν είμαστε σκυλιά του Παβλοφ», άλλος συνάδελφός του που είπε ότι οι βουλευτές ενημερώνονται κάθε φορά που η κυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα, ενώ άλλη βουλευτής είπε στον Ε. Τσακαλώτο ότι οι υπουργοί είναι εξαφανισμένοι και οι βουλευτές καλούνται να σηκώσουν το βάρος των όσων νομοθετούνται στη Βουλή. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος Άγνωστος Αφανής Έλληνας ο Κωστής Παλαμάς!
Εγραψε Στην Λογική Της Γλώσσας ΤΩΝ Ελλήνων!!!


"Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, Μηδέ Λεβέντες Όσσα, Ραγιάδες έχεις Μάνα Γη, Σκυφτούς για το ΧΑΡΑΤΣΙ, Κούφιοι και Οκνοί καταφρονάν τη Θεία τραχειά Σου Γλώσσα,των Ευρωπαίων Περίγελα και Των Αρχαίων Παλιάτσοι ... Και Δημοκόποι Κλέωνες και Λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες Βάρβαροι,και Χαύνοι Λεβαντίνοι, Λύκοι ώ Κοπάδια οι Πιστικοί και Ψωριασμένοι οι ΣΚΥΛΟΙ κι οι Χαροκόποι Αδιάντροποι και ΠΟΡΝΗ η Ρωμιοσύνη."