Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΚΑΜΕΝΟΣ....ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ....ΒΛΑΞ Ή....ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ !!!

Στις 10 Ιουνίου ο Πάνος Καμμένος θα μεταβεί  στην Κύπρο και θα απευθύνει χαιρετισμό σε συνέδριο μαζί με τον Κύπριο ομόλογό του Χριστόφορο Φωκαΐδη. Το συνέδριο θα ασχοληθεί από την είσοδο του Γρίβα στη στρατιωτική σχολή μέχρι το 1967.
Ο Γρίβας υπήρξε αντικομουνιστής, χίτης και συνεργάτης των Βρετανών, αλλά και ιδρυτής της εθνικιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης ΕΟΚΑ Β' το 1971.
Οι σχέσεις της X με τα τάγματα των Γερμανοτσολιάδων είναι στενότατες.
Ο Κουρκουλάκος από τους Ιδρυτές της X ήταν επικεφαλής Συν/τος Τσολιάδων στην Πάτρα. Όλοι οι αξιωματικοί της X ήταν ουσιαστικά και Αξιωματικοί Τσολιάδων.
Ο Ταγματάρχης Μανωλάκος των Τσολιάδων ήταν και επικεφαλής Τάγματος X. Ο υπολοχαγός Παντελόπουλος κατατάχτηκε και μυστικά στα Τάγματα Ασφαλείας και ήταν ταυτόχρονα και Διοικητής του Τάγματος X στα Σεπόλια. Ο αδελφός του Σταυρόπουλου Ταγ/χης ήταν και υπασπιστής του γνωστού από την χούντα Ντερτιλή αλλά και ανακριτής - βασανιστής στα Τάγματα Ασφαλείας.
Ομάδες X στα Πετράλωνα με ταυτότητες υπογεγραμμένες από τον Σίμαναν σε συνεργασία με τον Αστυνόμο των Μηχανοκινήτων Μπιτούνι είχαν κάνει εκατοντάδες συλλήψεις και παρέδωσαν πολλούς στους Γερμανούς και εκτέλεσαν άνανδρα αγωνιστές.
Η κίνηση αυτή από πλευράς Πάνου Καμμένου προκάλεσε την έκρηξη της βουλευτίνας του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, που κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό να μαζέψει τους ανιστόρητους συνεργάτες του και να μην ασελγήσει στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους την περίοδο προ του πραξικοπήματος του 1974.                                                            

Δεν θα πάει στην Κύπρο για να τιμήσει τον Γρίβα τελικά ο Καμμένος μετά τον σάλο.             Δεν υπάρχει θέμα συμμετοχής του Πάνου Καμμένου σε ημερίδα στην Κύπρο προς τιμήν του Γ.Γρίβα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας "Η Αυγή".

Η συμμετοχή του Υπουργού Άμυνας της Ελλάδας στο συνέδριο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την κοινωνία και το ΑΚΕΛ 
Το εν λόγω συνέδριο πρόκειται να διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου, και δημοσιεύματα του Τύπου έφεραν τον υπουργό Άμυνας να συμμετέχει σε αυτό.                                    

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως λέει το τραγούδ;;;

Γρίβαμ σε θέλει ο Βασιλειάς!

Τι με θέλ ο Πού...ης ο Κερατάς;;

Δώστε το στον κύριο Χαμμένο!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Ακοινώνητοι βρε Αχαϊρευτοι βρε Αστοιχείωτοι βρε Αχαροι ΌΛΟΙ ΣΑΣ...

Πρώτον: Κύριοι μου δεν είταν λάθος οι "στατιστικές" και τα συναφή για την ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας τόσο στην ΕΟΚ μετά Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη!!!! Αλλά βλέπε "Δεύτερον"!

Δεύτερον: Είτανε Πολιτική Στρατηγική/Στρατιωτική Εντολή/Απόφαση η Ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας Σαυτό το Πλέγμα/Δύκτι! Ο λόγος βλέπε "Τριτον"!

Τρίτον: Το Πολιτικό Μύνημα/Σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" δεν είναι ξεκάρφωτο αλλά έχει βαθιά ιδεολογική Ανάλυση της Πραγματικότητας του Τότε και Του Σήμερα! Αυτό το ξέρουν τόσο οι Αποικιοκράτες όσο αναγκαστικά και οι Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες τους! Γιαυτό Άλλωστε ο Α. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) κλέβωντας "Συνθήματα" τα έβαλε στην διακήρυξη του της 3ης του Σεπτεμβρίου! ΔΕΝ θα μπούμε σε αναλύσεις τώρα παλιές στον Χρόνο και τετριμένες για την Ώρα!!! Αλλά ένα Σας λέμε: Κοιτάξτε Το Σήμερα τόσο της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας όσο και την εξέλιξη με άλλες Χώρες (μικρές/μεγάλες/προτεκτοράτα σε Απλές Συναρτήσεις της Σημερινής ΕΕ και του ΝΑΤΟ!!! Το Πράγμα μιλά από μόνο Του!!!

"ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!!!


ΚΑΙ για απόλαυση ως επιδόρπιον πάρτε και Αυτό:


Don't worry, be happy!!!

Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

Και Σας χαρίζουμε Το:

ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!