Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

''ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ'' Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ !!!

Την εγκατάσταση ενός ηλεκτρονικού ενημερωτικού σταντ που θα δίνει πληροφορίες για τα μνημόνια θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Καστελλόριζου, στο σημείο όπου το 2010 ο Γιώργος Παπανδρέου εκφώνησε την ιστορική ομιλία του ανακοινώνοντας την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ και τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.Η κίνηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αξιοποίησης του λεγόμενου ‘μνημονιακού τουρισμού’ που γνωρίζει ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση στη χώρα μας. «Έχουμε πολύ κόσμο που έρχεται να δει το σημείο που ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ το 2010. Αυτό και το σημείο όπου εμφανίστηκε γυμνή η Βάνα Μπάρμπα στην ταινία Mediterraneo» λέει ο δήμαρχος του νησιού.Στο σημείο που στάθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου θα τοποθετηθεί ειδικό κιόσκι στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν πόσο χρονών θα είναι τα δισέγγονα τους όταν βγει η χώρα από το μνημόνιο, να δουν ζωντανά το χρέος της χώρας να αυξάνεται καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.Τέλος, δίπλα ακριβώς από το κιόσκι θα λειτουργεί πωλητήριο στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν αναμνηστικά μπλουζάκια και τζόκεϊ με φράσεις όπως ‘λεφτά υπάρχουν’ ‘θα σκίσουμε τα μνημόνια’ και άλλα καλοκαιρινά είδη.
 


Σειρά επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών θα πραγματοποιήσει στο Λονδίνο το επόμενο διήμερο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο κ.Τσακαλώτος θα αναφερθεί στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και στις μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες μετά το κλείσιμο της συμφωνίας στο πρόσφατο Eurogroup.
- See more at: http://www.altsantiri.gr/oikonomia/synomilies-tsakalotou-ependytes-sto-londino/#sthash.sJ7g9dNV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: