Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΠΑΤΡΑ : Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ....''ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ'' !!!

Εάν οι χιλιάδες που διαδήλωσαν χθες στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου κάτω από τα λάβαρα του Δήμου Πατρέων κατά της ανεργίας διαδήλωναν κάτω από τα πολύχρωμα λάβαρα διαφόρων πολιτικών και κοινωνικών φορέων ή οργανώσεων,  χθες τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα έκαναν άλλη δουλειά από το να ασχολούνται με αυτήν την διαδήλωση. Έτσι κι αλλιώς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ασχολούνται με τις συγκεντρώσεις διαφόρων πικραμένων ασχέτως εάν σ’ αυτές δεν παραβρίσκονται παραπάνω από 100 άτομα. Χθες όμως τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατάπιαν την διαδήλωση πολλών χιλιάδων λαού, από την Πάτρα στην γέφυρα Ρίου - Αντίρριου ενάντια στις πολιτικές λιτότητας με το σύνθημα ''ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ''.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατάπιαν την χθεσινή τεράστια μαχητική διαδήλωση στην Πάτρα όπως κατάπιαν πριν από λίγο καιρό το φράγμα του ΠΑΜΕ στα διόδια του Πολυμύλου της Κοζάνης και τον εξαναγκασμό της Νατοϊκής δολοφονικής φάλαγγας σε μεταβολή και άτακτη φυγή!
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που προβάλουν επί πολλή ώρα τις κατά καιρούς «παρεμβάσεις» των κάθε παραιτηθείτε, του κάθε Λαφαζάνη, της κάθε Κωνσταντοπούλου, του κάθε Λεβέντη, του κάθε Σ.Θεοδωράκη, με δέκα νοματαίους και τριάντα κάμερες από πίσω τους, κατάπιαν τους χιλιάδες διαδηλωτές της Πάτρας.
Όχι ότι έλειπαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από την Πάτρα. Υπήρχαν και χθες εκτενή ρεπορτάζ από την Πάτρα αλλά όχι για την διαδήλωση που βούλιαξε την πόλη, αλλά για τα σκουπίδια στους δρόμους που χαλάνε την τουριστική εικόνα της, και για την ταλαιπωρία των εκδρομέων από το κλείσιμο της γέφυρας. Την ώρα που χιλιάδες διαδηλωτές βροντοφώναζαν κατά των πολιτικών των μνημονίων και του εργασιακού μεσαίωνα που αυτά φέρνουν, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συκοφαντούσαν για πολλή ώρα τον αγώνα των απολυμένων συμβασιούχων στους ΟΤΑ!
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκαναν ότι μπορούσαν για να μην γίνει γνωστή η κινητοποίηση χιλιάδων λαού στην Πάτρα, για να μην ακουστούν τα συνθήματά τους.
Μιάμιση η ώρα το μεσημέρι με εξοντωτικές καιρικές συνθήκες και οι χιλιάδες των συμετεχόντων στην διαδήλωση έσπρωχναν να σηκώσουν τον ήλιο πάνω απ’ την Ελλάδα, έσπρωχναν να σηκώσουν τον ήλιο πάνω από τον κόσμο και κανένα «παπαγαλάκι» δεν δύναται να κρύψει τον ήλιο καταπίνοντάς τον, κανένα φερέφωνο δεν δύναται να καταπιεί το φως που καίει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: