Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

COCKTAIL....ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ !!! [ video ]

Ο Αβραμόπουλος έκανε το σύστημα άλωσης Ερυθρού Σταυρού. Ο Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του Ερρίκος Ντυνάν, ο Άδωνις μας έριξε μέσα και σφράγισε πολύ καλά ώστε να μην μπορούμε να σηκωθούμε με τίποτα… Το Ελληνικό κράτος πήρε το μέρος ενός τραπεζίτη». Χαρακτηριστικό του μεγέθους του σκανδάλου είναι η δήλωση του Ανδρέα Μαρτίνη χθες στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
«Πληθώρα τα φέσια των επωνύμων στο Ντυνάν. Εκατοντάδες πολιτικοί, εκατοντάδες ρουσφέτια πολιτικών « Ο Αν. Μαρτίνης μίλησε για 17.000 δωρεάν νοσηλείες - που πολλές αφορούν εκατοντάδες πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες - εκ των οποίων μόνο οι 1.700 αφορούσαν απόρους! Υπάρχει, τελικά, έστω και ένας τομέας της δημόσιας ζωής που να είχε αφήσει αλώβητο η εγκληματική συμμορία που κυβέρνησε τη χώρα μεταπολιτευτικά; Αν ισχύουν όλα όσα είπε ο Ανδρέας Μαρτίνης στην επιτροπή της Βουλής, οι εμπλεκόμενοι υπουργοί κάνουν την κολομβιανή σπείρα που καταλήστεψε τα νοσοκομεία, να φαίνονται ερασιτέχνες… του χειρίστου είδους!
Ούτε ένα! Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση «Πόσα κανάλια μεταδώσανε ρεπορτάζ για τις απίστευτες καταγγελίες του Μαρτίνη στη Βουλή;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: