Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΝΟ ΜΑΡΤΙΝΗΣ....NO PARTY !!! [ video ]

Άρχισε να κελαηδάει λοιπόν ο Αν. Μαρτίνης. Άδωνις, Αβραμόπουλος, Βορίδης, Λοβέρδος και Σαμαράς, φέρονται, σύμφωνα με τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου να εμπλέκονται στο εκ προθέσεως σύστημα άλωσης του Ερυθρού Σταυρού και του «Ερρίκος Ντυνάν».
Ο Αβραμόπουλος έκανε το σύστημα άλωσης Ερυθρού Σταυρού. Ο Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του Ερρίκος Ντυνάν, ο Άδωνις μας έριξε μέσα και σφράγισε πολύ καλά ώστε να μην μπορούμε να σηκωθούμε με τίποτα… Το Ελληνικό κράτος πήρε το μέρος ενός τραπεζίτη
».
Χαρακτηριστικό του μεγέθους του σκανδάλου είναι η δήλωση του Ανδρέα Μαρτίνη χθες στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής: «Πληθώρα τα φέσια των επωνύμων στο Ντυνάν. Εκατοντάδες πολιτικοί, εκατοντάδες ρουσφέτια πολιτικών « Ο Αν. Μαρτίνης μίλησε για 17.000 δωρεάν νοσηλείες - που πολλές αφορούν εκατοντάδες πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες - εκ των οποίων μόνο οι 1.700 αφορούσαν απόρους! Υπάρχει, τελικά, έστω και ένας τομέας της δημόσιας ζωής που να είχε αφήσει αλώβητο η εγκληματική συμμορία που κυβέρνησε τη χώρα μεταπολιτευτικά; Αν ισχύουν όλα όσα είπε ο Ανδρέας Μαρτίνης στην επιτροπή της Βουλής, οι εμπλεκόμενοι υπουργοί κάνουν την κολομβιανή σπείρα που καταλήστεψε τα νοσοκομεία, να φαίνονται ερασιτέχνες… του χειρίστου είδους!
Ούτε ένα! Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση «Πόσα κανάλια μεταδώσανε ρεπορτάζ για τις απίστευτες καταγγελίες του Μαρτίνη στη Βουλή;».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: