Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ....ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ....ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ !!! [ video ]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκεπτόμενος την σεισμόπληκτη Λέσβο όρθωσε το ανάστημά του! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε αυτοί των οποίων τα σπίτια γκρεμίστηκαν από τον σεισμό να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ για δύο ολόκληρα χρόνια!
Με την πρότασή του αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το ένα πόδι του μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και έβγαλε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου το ένα πόδι του Τσίπρα! Επειδή όμως το Μέγαρο Μαξίμου δεν μπορεί άλλο χωρίς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κυριάκος αποφάσισε να εφορμήσει! Έτσι αναμένουμε ακόμα και σήμερα δηλώσεις του Κυριάκου με τις οποίες θα αναγγέλλει ότι με αυτόν πρωθυπουργό όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο δεν θα πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και διόδια, όσοι είναι άστεγοι δεν θα πληρώνουν φως, νερό, θέρμανση, όσοι δεν είναι επαγγελματίες δεν θα πληρώνουν ΤΕΒΕ, όσοι είναι άνεργοι δεν θα είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν ασφαλιστικές εισφορές και όσοι είναι νεκροί δεν θα φορολογούνται!
Ψυχάρα και λεβεντιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παλικάρι ο Αλέξης Τσίπρας που θα κάνει πρωθυπουργό αυτόν τον γίγαντα της πολιτικής αυτό το απάνθισμα της σκέψης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: