Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΠΑΡΑ ΔΥΟ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ....ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ !!! [ video ]

Με καζάνι που βράζει μοιάζουν οι τοπικές κοινωνίες της Βορείου Ελλάδας μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Μεταφορών να υπογράψει την Υπουργική Απόφαση για την άμεση εγκατάσταση 18 μετωπικών σταθμών και 20 πλευρικών διοδίων στην Εγνατία Οδό ( Σύνολο 38 ).
Η πίεση που ασκείται πλέον στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ασφυκτική καθώς τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αλλά και ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών μέχρι πρότινος αντιδρούσαν στην προοπτική δημιουργίας νέων διοδίων.
Ήδη πάρα πολλοί δήμοι ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις και οι κυβερνητικοί βουλευτές ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα δικαιολογήσουν την μεταστροφή της θέσης της κυβέρνησης τους.
Ενδεικτικές, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, είναι οι δηλώσεις που έκανε η Δήμαρχος Καβάλας η οποία ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Πέμπτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ενημερώσει το Σώμα για τη απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Μεταφορών Τσακαλώτου και Σπίρτζη να δημιουργήσουν… 7 σταθμούς διοδίων στο νομό Καβάλας.
Η κ. Τσανάκα σε δηλώσεις της σημείωσε ότι μία τέτοια απόφαση από πλευράς κυβέρνησης θα είναι καταστροφική για την Καβάλα και πλέον εξετάζουν και την νομική οδό ενώ τόνισε την ανάγκη νέων δυναμικότερων κινητοποιήσεων από πλευράς φορέων και πολιτών ενάντια σε αυτήν την κοινή Υπουργική Απόφαση που στις 29 Μαΐου δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.
Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα όταν όμως δεν βρισκόταν στην θέση του πρωθυπουργού…  

Δεν υπάρχουν σχόλια: