Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΘΑΥΜΑ - ΘΑΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΙΝ 27 ΧΡΟΝΙΑ !!!

Σε άλλα επίπεδα - εξαιρετικά δυσθεώρητα - φτάνουν το θέμα «πίστη» εκεί στο Αγρίνιο, αφού όπως ενημερωνόμαστε, πιστοί προσκύνησαν ένα κάστανο που είχε βράσει ο γέροντας Παΐσιος πριν από 27 χρόνια. Τον 21ο αιώνα το παπαδαριό είχε την «φαεινή» ιδέα να βγάλει για προσκύνημα μεταξύ άλλων κι ένα... κάστανο! Στην αρχή λέω, «δεν μπορεί, κάποιος κάνει πλάκα στους παπάδες». Κι όμως. Ε, δεν χρειάζεται άλλο επιχείρημα. Προκειμένου να τα κονομήσουν, αυτογελοιοποιούνται. Τι να σχολιάσω τώρα εγώ;
Αναφέρει επίσης η εκκλησία ότι «τον Οκτώβριο του 1990, ο Γέροντας Παΐσιος είχε δώσει ως ευλογία βρασμένα κάστανα σε μια ομάδα φοιτητών που τον είχε επισκεφθεί.
.
Ένας εκ των φοιτητών, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο ένας εκ των δύο Ιερέων που τέλεσαν την Αγρυπνία, φύλαξε το βρασμένο κάστανο που πήρε, το οποίο έως σήμερα, 27 χρόνια μετά, παραμένει κατά θαυμαστό τρόπο, αναλλοίωτο, ενώ ακούγεται ακόμη και ο καρπός μέσα σε αυτό».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το προσκύνημα πραγματοποιήθηκε κατά την αγρυπνία που τελέστηκε στην πόλη, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου, ο οποίος είχε περάσει από το Αγρίνιο ως στρατιώτης.
Σε ανακοίνωσή του ο Ιερός Ναός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «κατά την Αγρυπνία, εκτέθηκαν για προσκύνηση η εικόνα του Οσίου Παϊσίου,
λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βραχωρίτη και του Οσίου Παϊσίου, καθώς και ένα αντικείμενο, δοσμένο από τον Όσιο Παΐσιο».

Αναφέρει επίσης η εκκλησία ότι «τον Οκτώβριο του 1990, ο Γέροντας Παΐσιος είχε δώσει ως ευλογία βρασμένα κάστανα σε μια ομάδα φοιτητών που τον είχε επισκεφθεί. Ένας εκ των φοιτητών, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο ένας εκ των δύο Ιερέων που τέλεσαν την Αγρυπνία, φύλαξε το βρασμένο κάστανο που πήρε, το οποίο έως σήμερα, 27 χρόνια μετά, παραμένει κατά θαυμαστό τρόπο, αναλλοίωτο, ενώ ακούγεται ακόμη και ο καρπός μέσα σε αυτό».
Το κάστανο «εκτέθηκε» μαζί με εικόνα και τα λείψανα του Αγίου και οι πιστοί περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να προσκυνήσουν.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, λέγεται ότι από σήμερα θα τοποθετηθούν στο παγκάρι με τα κεριά και αυτόματα μηχανήματα πληρωμής, τα γνωστά μας pos.

agrinionews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρέ σείς βγήκαν καινούργια ναρκωτικά και χημικές παραισθησιογόνες ουσίες;;;

Απίστευτο!!!

Και Είσται ΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;;;;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

Και τι λέει η Επίσημη Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία;;;;;;

Ρωτάμαι την Διεύθυνση Διώξης Ναρκωτικών της Χώρας: Τι είδους Νέα Ναρκωτική Ουσία Είναι Αυτή που Αγιοποιούν και τα Κάστανα;;;; Είναι μια νέα έκδοση LSD;;; Καινούργιο φάρμακο της Bayer;;;;;

Απίστευτο!!! Αδύνατον!!! ..... Ανέλπιστον!!!

Προς Αρχιεπισκοπή: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΓΙΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΧΘΥΣ!!!

ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ! ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΩΝ!!!