Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 44 ΕΥΡΩ !!! [ video ]

Ένα εστιατόριο με παράξενους «οικοδεσπότες» έχει γίνει το θέμα συζήτησης στο Σαν Φρανσίσκο, κάνοντάς το παράλληλα και μια επιτυχημένη επιχείρηση.
Πρόκειται για το Rat Cafe, που είναι ότι ακριβώς λέει και ο τίτλος: Ένα μαγαζί γεμάτο αρουραίους που περιφέρονται από τραπέζι σε τραπέζι και από πιάτο σε πιάτο την ώρα που οι πελάτες απολαμβάνουν το γεύμα τους. Και μπορεί να θυμίζει Ratatouille, όμως η αφορμή για αυτή την παράξενη συνύπαρξη ανθρώπων και ποντικών είναι επώδυνη. Οι ιδιοκτήτες εμπνεύστηκαν από τη Μαύρη Πανώλη που χτύπησε το Σαν Φρανσίσκο προκαλώντας δεκάδες θανάτους μεταξύ 1900 και 1909.
Το μενού κοστίζει 44 ευρώ και παρότι μια τέτοια ιδέα δεν φαινόταν να έχει πιθανότητες επιτυχίας τα πηγαίνει πολύ καλά.

Η γειτονιά στην οποία βρίσκεται το Rat Café, είναι τουριστική ατραξιόν της πόλης και οι επιχειρηματίες αποφάσισαν να δώσουν με αυτό τον τρόπο ένα ακόμη κομμάτι της ιστορίας της. "Διηγούμαστε την ιστορία του Μαύρου Θανάτου εδώ στο Σαν Φρανσίσκο και πιστεύουμε ότι είναι μια καλή πρωτοβουλία για τον τουρισμό το καλοκαίρι. Επιτρέπουμε στους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να είναι κοντά στους αρουραίους, αλλά χωρίς τον κίνδυνο της πανούκλας», δήλωσε στο AFP ο Matthew Gunter, της τοπικής εποπτικής αρχής. Οι αρουραίοι που παρέχονται από την μη κερδοσκοπική ένωση Rattie Ratz είναι ελεγμένοι και ασφαλείς, αν αυτό καθησυχάζει κάποιους. lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: