Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ADULTS IN THE ROOM....ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ !!!

Μόνο γέλιο προκαλούν οι ανακοινώσεις για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και όλων εκείνων που σε συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ ανέτρεψαν την απόφαση του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα και ψήφισαν με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα το τρίτο μνημόνιο.
Δεν θα ασχοληθούμε με το εάν οι «εξυπνάδες» του Βαρουφάκη είναι αληθινές ή όχι ή με το σε ποιό βαθμό είναι αληθινές. Θα ασχοληθούμε λίγο με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ κι όλους εκείνους που μετά τις «αποκαλύψεις» του Βαρουφάκη ζήτησαν την σύσταση εξεταστικών επιτροπών και την παρέμβαση του εισαγγελέα για το καλοκαίρι του δημοψηφίσματος, για το καλοκαίρι του 2015!

Όσο για την παρέμβαση του εισαγγελέα, τώρα είναι αργά. Για το καλοκαίρι του 2015 ο εισαγγελέας θα έπρεπε να επέμβει ώστε να μην επιτρέψει να ολοκληρωθεί το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που ανέτρεψε την απόφαση του Ελληνικού λαού η οποία εκφράστηκε στο δημοψήφισμα! Αλλά επειδή η δικαιοσύνη είναι αστική, σφύριζε κλέφτικα ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ διέπρατταν το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της ψήφισης του τρίτου μνημονίου κόντρα σε δύο απανωτές κρίσεις του λαού, στις βουλευτικές εκλογές του Γενάρη του 2015 και στο δημοψήφισμα του Ιούλη του 2015.

Ας αφήσουν λοιπόν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και λοιποί πραξικοπηματίες της κοινοβουλευτικής εκτροπής του καλοκαιριού του 2015 την σύσταση εξεταστικής επιτροπής και την παρέμβαση του εισαγγελέα για τα γεγονότα του καλοκαιριού του 2015. Προπέτασμα καπνού θέλουν να δημιουργήσουν για να καλύψουν την σύμπλευσή τους στην βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση,
στην ψήφιση και στην εφαρμογή των μνημονίων και των αντιλαϊκών νόμων. Αν θέλουν να κάνουν κάτι εποικοδομητικό και διασκεδαστικό για τον Ελληνικό λαό ας ανεβάσουν σε παράσταση του θεάτρου σκιών το καλοκαίρι του 2015! Ας φροντίσουν όμως να μην σκυλοφαγωθούν για το ποιος θα πάρει τον ρόλο του Χατζηαβάττη, αφού αυτός ο ρόλος ταιριάζει σε όλους τους! Υποτακτικοί στην υπηρεσία των επιχειρηματικών ομίλων!
Αν κάτι αποδεικνύει η αναζωπύρωση της συζήτησης για το 2015, είναι το πώς οι κυρίαρχοι κύκλοι, του συστήματος και της ΕΕ, αξιοποίησαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ψευδεπίγραφο ριζοσπαστισμό του για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική, που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και για να σπείρουν στο λαό την απογοήτευση. agkida

Δεν υπάρχουν σχόλια: