Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ !!!Την πόρτα της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει διάπλατα ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.
Αφού μας ειδοποιεί ότι άφησε να περάσουν 24 ώρες χωρίς να σχολιάσει την απόλυση και λέγαμε πως έχει γίνει θαύμα, χτύπησε αναρτώντας μακροσκελέστατο κείμενο στήριξης στον πρώην εκπομπάρχη του ΣΚΑ'Ι'.
Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχει πολλά ακόμη να δώσει ο Κ. Μπογδάνος στην μάχη κατά του ΣΥΡΙΖΑ» για να συμπληρώσει επίσης στα μέσα που έχει «πιάσει στασίδι» ότι «στις πιο σκληρές εποχές του αντιμνημονίου όταν το παράλογο είχε κυριαρχήσει και πήγαινε την χώρα μας στον γκρεμό ο Σκάϊ και η Καθημερινή ήταν οι φωτεινοί πυρσοί της λογικής που φώτιζαν λίγο το σκοτάδι».                                                                               

Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis
πριν από 8 ώρες
Περί Μπογδάνου/Κυβερνήσεως και Σκάϊ
Άφησα 24ώρες να περάσουν, για να σχολιάσω με ψυχραιμία όλη αυτή την υπόθεση που συνέβη τις τελευταίες ώρες με τον κ. Μπογδάνο και την εν τέλει απόλυση του. Τα περιστατικά γνωστά δεν τα επαναλαμβάνω. Νομίζω ότι πρέπει να τα δούμε από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες. Από την σκοπιά της Κυβερνήσεως, του Σκάϊ και του κ. Μπογδάνου.
Από την σκοπιά της Κυβερνήσεως μία τεράστια υποκρισία προφανώς για άλλη μία φορά κυριαρχεί. Οργίστηκε ο κ. Πρωθ...

Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: