Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ : ΜΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ !!!

Το Βερολίνο χτύπησε την Τουρκία στο «πορτοφόλι», εκδίδοντας προειδοποίηση προς τους Γερμανούς πολίτες σχετικά με την επικινδυνότητα των ταξιδιών στην Τουρκία, μεσούσης της τουριστικής περιόδου, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών συνιστά «εξαιρετική προσοχή» σε όσους προτίθενται να ταξιδέψουν στην χώρα αυτή, και απειλώντας με διακοπή της βοήθειας για τις επενδύσεις ή τις εξαγωγές προς την Τουρκία.
Στη συνέχεια, τα δύο ενημερωτικά τηλεοπτικά δίκτυα της Γερμανίας n-tv και N24 ανακοίνωσαν την διακοπή της μετάδοσης διαφημίσεων για την Τουρκία.
«Αποφασίσαμε να μην μεταδίδουμε πλέον τηλεοπτικά σποτ δεδομένης της πολιτικής κατάστασης», ανακοίνωσαν τα δύο δίκτυα αναφέροντας ότι φροντίζουν να μην ερεθίσουν το κοινό αίσθημα.
«Θεωρούμε ότι η συνέχιση της μετάδοσης δεν είναι πρέπουσα δεδομένου του γεγονότος ότι η πολιτική κατάσταση έχει αλλάξει σημαντικά και ο υπουργός Εξωτερικών έχει απευθύνει προειδοποίηση για τις επενδύσεις στην Τουρκία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του n-tv. Το Βερολίνο ανακοίνωσε την επανεξέταση των προγραμμάτων εξαγωγής όπλων στην Αγκυρα και την διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικών διαφημίσεων για την Τουρκία, πρώτες συνέπειες της σύγκρουσης ανάμεσα στις δύο χώρες για το θέμα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: