Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ....ΣΩΣΙΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' !!!

Την ομοιότητά τους με γνωστό πολιτικό της Ελληνικής Βουλής, φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειοι προκειμένου να περάσουν τζάμπα τις διακοπές τους στην Ελλάδα.
Κάποιοι που έμοιαζαν αρκετά στον Έλληνα σούπερ σταρ της Ν.Δ. και της Βουλής των Ελλήνων ταξίδεψαν μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο και μοίραζαν μέχρι και αυτόγραφα σε ανυποψίαστους δημοσιογράφους. Ωστόσο δεν έμειναν μόνο εκεί.
Σε όλα τα μαγαζιά που πήγαιναν για αρκετό καιρό που έμειναν στη χώρα δεν πλήρωσαν ποτέ και για τίποτα, αλλά αυτό δεν τους έφτανε. Την τελευταία ημέρα της παραμονής τους επισκέφθηκαν ένα κατάστημα με αναμνηστικά δώρα και όταν έφυγαν από εκεί έλειπαν αρκετά πράγματα που μάλλον τους άρεσαν αλλά δεν έκαναν τον κόπο να τα πληρώσουν.
Ο πραγματικός πάντως σούπερ στάρ, σίγουρα δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά, αλλού γι αλλού, καθώς προετοιμάζεται ήδη για νέα κοινοβουλευτική σεζόν με την ομάδα του την Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: