Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ....ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΚΑ'Ι' !!! [ video ]

Σε ένα «κρεσέντο εγκυρότητας» πολλά μέσα, ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά, δημοσίευσαν μια ακόμη «συγκλονιστική αποκάλυψη» στο όνομα της αντιπολίτευσης. Αυτή τη φορά ανακαλύφθηκε το «επίδομα σφραγίδας» για τους δημόσιους υπαλλήλους που «νομοθετεί η Όλγα Γεροβασίλη». Πηγή της «είδησης» το χιουμοριστικό «Βατράχι», το «ποιοτικό μέσο παραπληροφόρησης από το 1867», όπως το ίδιο αυτοπαρουσιάζεται.
Η «αποκάλυψη» δεν άργησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως μέτρο, αξιοπιστία και πληροφόρηση πάνε… περίπατο στο όνομα της αντιπολίτευσης.
«Πρώτο Θέμα», «ΒΗΜΑτοδότης», Ελεύθερος Τύπος, Athens Voice, iefimerida και άλλα μέσα έσπευσαν να μεταδώσουν την «είδηση», την οποία συνόδευσαν και με τα γνωστά σχόλια: «Απίστευτο», «Σάλος», «Έλεος» κλπ.
Το «επίδομα σφραγίδας» αποτέλεσε θέμα και στην απογευματική εκπομπή του Σκάι: «Λέει το υπουργείο ότι δεν ισχύει, αλλά να δούμε»...
Την είδηση, σύμφωνα με το ΒΗΜΑτοδότη, σχολίασε και η ΝΔ, η οποία ανέφερε πως «σε λίγο θα δώσουν και επίδομα πασιέντζας», ενώ δεν έλειψε και ο Βασίλης Χιώτης, αλλά και ο «Mr Κολλαγόνο» Γιώργος Τσουκαλαδάκης.
«Το διάβαζα, το ξαναδιάβαζα και δεν το πίστευα έως ότου μου είπαν πως περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης της Όλγας Γεροβασίλη. Με απόφασή της λοιπόν θα χορηγείται επίδομα… σφραγίδας στους δημόσιους υπαλλήλους, ύψους 50 ευρώ σε μηνιαία βάση», έγραψε ενδεικτικά ο «ΒΗΜΑτοδότης» αποκαλύπτοντας μάλιστα και την «εισηγητική έκθεση», η οποίο όπως μας πληροφορεί αναφέρει ότι «το μέτρο αποσκοπεί στην ανακούφιση των υπαλλήλων, ειδικά των εφοριών που κάνουν χρήση σφραγίδας».
Πλέον κανένα δημοσίευμα δεν ανοίγει, όλα κατέβηκαν, αλλά και κανένα διορθωτικό άρθρο δεν δημοσιεύθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: