Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

''ΠΟΛΑΚΗΣ'' ΓΙΑΝΗ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ....ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!! [ video ]

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε, μέσω Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης,
για το γεγονός και μόνο ότι έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.

Οπως αναφέρει δεν έχει πει κακή κουβέντα για εκείνον όλο αυτό το διάστημα αλλά με την συνέντευξη που έδωσε, περνά συνειδητά απέναντι. Και συνεχίζει ότι είτε το κάνει για το βιβλίο του οπότε είναι πολύ λίγος, είτε για ευρύτερους πολιτικούς λόγους οπότε είαι πολύ ύπουλος.
«Κρίμα, καταλήγει, δεν περίμενα να γίνεις στοιχείο του πολέμου φθοράς απο το προηγούμενο σύστημα εξουσίας».Πωππωπωωωω κατασυγχύστηκε ο Πολάκης που ο Βαρουφάκης έδωσε συνέντευξη στο ''ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ'' και με το δίκιο του βέβαια !!!
Στον λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Πολάκης έγραψε:

Η απάντηση του Βαρουφάκη:
«Παύλο Πολάκη,
Επειδή τον αγώνα τον δίναμε πολύ πριν το πρώτο εξάμηνο του 2015
Επειδή και τότε, από το 2010, συνειδητά έβγαινα στα κανάλια των μιζαδόρων της διαπλοκής και έγραφα στις φυλλάδες τους, για να κατακεραυνώνω τους ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ – καθώς διαφορετικά εκατομμύρια συμπολιτών μας θα έμεναν εγκλωβισμένοι μπροστά στα πρωτοσέλιδα και στις οθόνες να ακούνε αποκλειστικά τα ψέματα περί εξόδου στις αγορές και της υπέρβασης της κρίσης μέσω Μνημονίων και λιτότητας.
Επειδή τίποτα δεν έχει αλλάξει σήμερα, εκτός από το πολιτικό προσωπικό που εφαρμόζει τις ίδιες πολιτικές και που λέει τώρα το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Επειδή οι ΒΑΣΤΑ ΓΙΕΡΟΥΝ έχουν δικαιωθεί από εκείνους που σήμερα χαρακτηρίζουν ως αυταπάτη τον αγώνα μας εναντίον του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Επειδή οι ΒΑΣΤΑ ΓΙΕΡΟΥΝ γιορτάζουν όταν βλέπουν τους “δικούς μας” να απαξιώνουν το σχέδιο με το οποίο είχαμε συμφωνήσει να πορευτούμε (ώστε να δικαιολογήσουν την μη χρήση του).
…για αυτό τον λόγο συνεχίζω ακριβώς αυτό που κάναμε τότε όλοι μαζί.
Με την ευχή της συμφιλίωσης στη βάση της σύγκρουσης με την τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού, όχι μόνο όσων είμασταν τότε μαζί αλλά και άλλων που από το 2010 έπεσαν θύματα  στην παράλογη και μισανθρωπική λογική των Μνημονίων και της χρεοδουλοπαροικίας, σε χαιρετώ.
Γιάνης Βαρουφάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: