Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑ'Ι'....ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ !!! [ video ]

Ο δημοσιογράφος του Σκάι Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις με ανυπόστατους και ακραίους ισχυρισμούς. Όμως αυτή τη φορά ανάγκασε μέχρι και τη διοίκηση του Σκάι να ζητήσει συγγνώμη εξ ονόματός του, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη αναφορά», «ανοίκεια επίθεση» και «παραπληροφόρηση». Ο λόγος ήταν πως συνέδεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την βομβιστική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.
Ειδικότερα, σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα, είπε:
«Είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα Πρωθυπουργού και ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει "είστε καλά"»
Η αναφορά του προκάλεσε σάλο και ανάγκασε τη διοίκηση του Σκάι να ζητήσει συγγνώμη, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτους υπαινιγμούς, παραπληροφόρηση και ανοίκεια επίθεση».             
Στην ανακοίνωσή του ο Σκάι αναφέρει:
«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού. Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».
Constantinos Bogdanos
πριν από 17 ώρες
Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα.
Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν "πρώην σύντροφοι" του Τσίπρα.
Μετά από αυτό το post ανακοινώθηκε η απόλυση από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Κωνσταντίνου Μπογδάνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: