Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΛΙΜΑΝΙ....Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΤΙΠΑΝΙΚΟΣ !!!

Στην Ιεράπετρα της Κρήτης αναμένεται να πιάσει λιμάνι το καράβι «C-Star» του ακροδεξιού κινήματος «Defend Europe», προκειμένου να ανεφοδιαστεί και να συνεχίσει την πορεία του προς την Κατάνια της Ιταλίας. Το πλοίο έχει μισθωθεί από το ακροδεξιό κίνημα προκειμένου να πραγματοποιεί περιπολία στα νερά της Μεσογείου και να μην επιτρέπει σε πρόσφυγες και μετανάστες να φτάσουν στις ευρωπαϊκές ακτές. Αντιδράσεις από τους κάτοικους της Ιεράπετρας. Το συγκεκριμένο πλοίο, σύμφωνα με καταγγελίες αντιφασιστικών οργανώσεων, έχει μισθωθεί από το φασιστικό «Defend Europe» που θέλει να εμποδίσει πρόσφυγες και μετανάστες να διασχίσουν τη Μεσόγειο και να βρεθούν σε ευρωπαϊκά εδάφη. Επιθυμούν να ανεφοδιαστούν στην Ιεράπετρα και στη συνέχεια να μεταβούν στην Κατάνια, από όπου και θέλουν να ξεκινήσουν τη δράση τους.
Ο δήμαρχος της Κατάνιας έχει δηλώσει ότι το σκάφος είναι ανεπιθύμητο στο λιμάνι της πόλης και έχει ενημερώσει σχετικά τις λιμενικές αρχές.
Οι κάτοικοι του νησιού αντιδρούν σε αυτό το ενδεχόμενο, ενώ ήδη οργανώνεται αντίδραση από αντιφασιστικές οργανώσεις. Οι ακτιβιστές Κρήτης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES Crete) έστειλαν επιστολή προς το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να επιτραπεί στο πλοίο να πιάσει λιμάνι στην Ιεράπετρα.

ΜΑΚΑΡΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: