Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ....ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!! [ video ]

Η εμφάνιση του Γιώργου Κατρούγκαλου σε εκδήλωση στην Πύλο σχολιάστηκε κατά κόρον λόγω της ενδυματολογικής… επιλογής να συνδυάσει κοστούμι, μαντηλάκι στο πέτο και… σαγιονάρα.
Η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του διαδικτύου με όχι και τόσο… ευμενή σχόλια, υπάρχει ωστόσο μια πραγματική αιτία που τον οδήγησε σε….γερμανικής έμπνευσης «υπόδηση». Ο εκκεντρικός Γιώργος Κατρούγκαλος γνωστός στους πολιτικούς κύκλους και όχι μόνο, ώς....''Μαντηλάκιας'' δεν μας εκπλήσσει με την απόφαση του να βάψει τα νύχια του μαύρα αφού πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας εντυπωσιάζει! Ο γνωστός υπουργός απαθανάτισε τη στιγμή που έκανε πεντικιούρ με το κινητό του και ανέβασε την φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter. Δεν είναι ο πρώτος που βλέπουμε να βάφει τα νύχια του. Την μόδα έφερε από το εξωτερικό ο διάσημος τραγουστής Steven Tyler, που δεν διστάζει να βάψει τα νύχια του μπλε ηλεκτρίκ και να φορέσει και σαγιονάρες! Το pedicure (πέντικιουρ) είναι μέρος της καθημερινότητας μου και καθημερινά πειραματίζομαι με διαφορετικά χρώματα στα νύχια μου, δηλώνει ακομπλεξάριστα  ο ίδιος ο Υπουργός στο ''Patrinaki'' !!! Αυτή τη φορά όμως λόγω της αφόρητης ζέστης το μανό μου ξεράθηκε και επειδή πρόσθεσα περισσότερο ασετόν έγινε τόσο πολύ ρευστό που ήταν αδύνατο να στεγνώσει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσω να χάσω το πανηγύρι και την μεγάλη επανεμφάνηση του Γιώργου Μάγκα στα Διάσσελα της Ηλείας αποφάσισα να παραστώ με αυτήν την αμφίεση στην εορταστική εκδήλωση του Δήμου Πύλου - Νέστορος για τα εγκαίνια έργων ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη, στην πλατεία Οικονομίδη και στην πλατεία Νέστορος, και αμέσως μετά να φύγω ολοταχώς για την Ηλεία. Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι του 2007, λίγο πριν το μεγάλο κακό στην Ηλεία.
Ο Γιώργος Μάγκας με την ορχήστρα του εμφανίζεται στο πανηγύρι των Διασέλλων. Ένα πανηγύρι που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία. Ο βιρτουόζος του κλαρίνου, ξεκίνησε το πρόγραμμά του προς έκπληξη όλων από το καμπαναριό της εκκλησίας του χωριού.

Δέκα χρόνια μετά, ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού θέλοντας να επαναλάβει τη μεγάλη εκείνη βραδιά, τιμώντας τα 30 χρόνια της ιστορίας του στα κοινά του τόπου κάλεσε και πάλι τον μεγάλο βιρτουόζο του κλαρίνου. Ο Γιώργος Μάγκας αποδέχεται την πρόσκληση και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, εμφανίζεται και πάλι στα Διάσελλα, Live από το καμπαναριό της εκκλησίας…Στην πιο πάνω φωτο διακρίνεται ο μεγάλος καλλιτέχνης να παίζει με το κλαρίνο του στο αυτί του Υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: