Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ....ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ !!!

Για να τελειώνουμε με τις θεωρίες περί μαύρου και κόκκινου φασισμού. Ο φασισμός, είναι μια απάνθρωπη αυταρχική θεωρία που αποδέχεται ανωτερότητα κάποιων ανθρώπων και εθνών έναντι άλλων, προβλέποντας μάλιστα τη συνειδητή εξόντωση των υποδεέστερων και κατώτερων. Ο κομμουνισμός είναι μια κοσμοθεωρία ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης που δεν προβλέπει στη θεωρία της ανωτερότητα και εξόντωση ανθρώπων. Το αν υπήρξε στρεβλή εφαρμογή με μέτρα βίας δεν κάνει τη θεωρία του κομμουνισμού, φασισμό, αλλά αυτούς που την εφάρμοσαν με αυτό τον τρόπο υπόλογους. Εν ολίγοις ο έλληνας κομμουνιστής που σκοτώθηκε για να απελευθερωθεί η Ελλάδα, δεν είναι το ίδιο πράγμα με τον φασίστα συνεργάτη των γερμανών Ναζί που κάρφωνε και σκότωνε συμπατριώτες του και στη συνέχεια έγινε εθνικόφρονας πατριώτης με σύνταξη. Τα άλλα είναι για να ξαναγράφουν βολικά την ιστορία διάφοροι «επιστήμονες» και....''αγγούρια Καλυβιώτικα''.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ε.Ε. χρηματοδοτούν ΜΚΟ/ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ/ΟΜΑΔΕΣ/ "μεμονωμένα" Άτομα για να κάνουν "Εξισώσεις" Κουμουνισμού κ. Ναζιζοφασισμού! Είναι το καλύτερο κάλυμμα για έναν Μοντέρνο Ναζιζοφασισμό που δεν έχει "Σχέση" με τον "Παλαιολυηθικό" το ... 33-45! Modern Times Του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού!

Τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης της Βιομηχανικής Δολοφονίας Εκατοντάδων Χιλιάδων-Εκατομμυρίων Ανθρώπων του 33-45 Έχουν Αλλάξει Μορφή και Σχήμα! Η Ε.Ε. Των ΕλιτοΝαζιστοΦασιστικών Διευθυντηρίων κάνουν ... "Καλά Το Έργο" Του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού! Η "Διαφορά" με τον Ναζιζοφασισμό του 33-45 Είναι ότι ο Ναζισμός στην Γερμανία (... ΌΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;;;-!!!)... ΕΤΡΕΧΕ... ΒΙΑΖΩΝΤΑΝΕ! ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΟΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ... ΞΕΦΥΓΕ Η ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 1917! ΆΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ 1ον. Καπιταλιστικό Πόλεμο! Και ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ... ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ 39/40 (2ος. Πόλεμος)! Αλλά Τους "Στράβωσαν" την "Δουλεία" η ... Ελλάδα Του ΟΧΙ/1940 κ. Ο ΕΛΑΣ και Τους Τελείωσε ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

Γιαυτό "Άλλαξαν" Το ... Τροπάριο Τους Διαμέσου ... Ε.Ε.!!!