Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ....ΜΕ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΦΩΝΕΣ !!!

ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΖΑΚΧΑΡΟ ΣΤΑ 4.0 ml ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΟΙ....ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ !!!

Με ασθενοφόρο και με την βοήθεια των ανδρών της ομάδας Ζ μεταφέρεται στο Ερρίκος Ντυνάν ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος βρέθηκε περιφερόμενος στον Δήμο Σαρωνικού με παράκρουση - παραισθήσεις - άνοια, και φαίνεται ότι τριγυρνούσε από νωρίς το πρωί που έφυγε από το σπίτι για το πρωινό του μπάνιο. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος το έριξε στις δηλώσεις και στούς χαρκτηρισμούς λόγω υψηλού ζακχάρου που τον βασανίζει πολλά χρόνια τώρα, αποκάλυψε ο ενδοκρινολόγος του.
Παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο στην Καλαμάτα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τους φόβους του για ενδεχόμενο πραξικόπημα Τσίπρα. Συγκεκριμένα, απαντώντας στον «φόβο» παριστάμενης στην εκδήλωση για το αν «είναι σίγουρο ότι ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές» ο Πάγκαλος ανέφερε πως «αν δεν κάνει θα είναι πραξικόπημα. Τους έχω ικανούς για όλα. Φαντάζομαι, όμως, ότι ο λαός δεν θα το επιτρέψει».

Οι «φόβοι» του Πάγκαλου όμως δεν σταμάτησαν στο πραξικόπημα. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σημείωσε σε άλλο σημείο ότι η Χώρα είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου. «Πρέπει να ξηλωθούν αμέσως αυτοί»
έλεγε συνεχώς ο Θ. Πάγκαλος. Πρότεινε επίσης να χρησιμοποιηθούν μαθητές για να καθαρίσουν ένα δασάκι κοντά στο σπίτι του λέγοντας χαρακτηριστικά πώς
«Δίπλα ακριβώς στα σχολικά κτίρια κοντά στο σπίτι μου υπάρχει ένα εξαθλιωμένο δασάκι με πυκνή πευκοφυτεία. Δεκαετίες τώρα κανείς από τους εκπαιδευτικούς μας της κεντροαριστεράς και της προόδου δεν σκέφτηκε να βγάλει για μια ώρα άτυπης γυμναστικής τους μαθητές με σκοπό να καθαρίσουν το δασάκι.»
Σε προηγούμενες κρίσεις ζακχάρου χαρακτήριζε τους υπουργούς της κυβέρνησης «βλάκες» και τον Γιάνη Βαρουφάκη «γελοίο τύπο» καταλήγοντας με τη Φώφη Γεννηματά για την οποία έλεγε πως δεν είναι για τίποτε ικανή και πως «αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει».

Στο τέλος, ο πολιτικός γίγαντας, δεν παρέλειψε να επισημάνει πως θα ψηφίσει Ν.Δ.
Στο ιατρικό ανακοινωθέν νωρίς το απόγευμα αναφέρεται ότι του έγινε ρύθμιση ζακχάρου με πικραλίθρες  και κλίσμα. Μετά το μεσημεριανό του γεύμα που αποτελείτο απο μια κατσαρόλα κοτόσουπα, απο δύο κότες λειράτες και μια αλανιάρα θα επιστρέψει έως το βραδάκι στο σπίτι της οικίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: