Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ....ΜΕ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΦΩΝΕΣ !!!

ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΖΑΚΧΑΡΟ ΣΤΑ 4.0 ml ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΟΙ....ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ !!!

Με ασθενοφόρο και με την βοήθεια των ανδρών της ομάδας Ζ μεταφέρεται στο Ερρίκος Ντυνάν ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος βρέθηκε περιφερόμενος στον Δήμο Σαρωνικού με παράκρουση - παραισθήσεις - άνοια, και φαίνεται ότι τριγυρνούσε από νωρίς το πρωί που έφυγε από το σπίτι για το πρωινό του μπάνιο. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος το έριξε στις δηλώσεις και στούς χαρκτηρισμούς λόγω υψηλού ζακχάρου που τον βασανίζει πολλά χρόνια τώρα, αποκάλυψε ο ενδοκρινολόγος του. Ο ίδιος απευθυνόμενος σε κάποια πεύκα της περιοχής, έλεγε πώς ακούει φωνές και πώς ο στρατός είναι ατσαλάκωτος και «Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» και πρόσθεσε ότι «Στίς φωτιές τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά ένα σινούκ... Εν πάσει περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάσει περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα, έτσι θα έκανα εγώ στη θέση του Υπουργού Άμυνας», έλεγε συνεχώς ο Θ. Πάγκαλος. Πρότεινε επίσης να χρησιμοποιηθούν μαθητές για να καθαρίσουν ένα δασάκι κοντά στο σπίτι του λέγοντας χαρακτηριστικά πώς
«Δίπλα ακριβώς στα σχολικά κτίρια κοντά στο σπίτι μου υπάρχει ένα εξαθλιωμένο δασάκι με πυκνή πευκοφυτεία. Δεκαετίες τώρα κανείς από τους εκπαιδευτικούς μας της κεντροαριστεράς και της προόδου δεν σκέφτηκε να βγάλει για μια ώρα άτυπης γυμναστικής τους μαθητές με σκοπό να καθαρίσουν το δασάκι.»
Σε προηγούμενες κρίσεις ζακχάρου χαρακτήριζε τους υπουργούς της κυβέρνησης «βλάκες» και τον Γιάνη Βαρουφάκη «γελοίο τύπο» καταλήγοντας με τη Φώφη Γεννηματά για την οποία έλεγε πως δεν είναι για τίποτε ικανή και πως «αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει».

Στο τέλος, ο πολιτικός γίγαντας, δεν παρέλειψε να επισημάνει πως θα ψηφίσει Ν.Δ.
Στο ιατρικό ανακοινωθέν νωρίς το απόγευμα αναφέρεται ότι του έγινε ρύθμιση ζακχάρου με πικραλίθρες  και κλίσμα. Μετά το μεσημεριανό του γεύμα που αποτελείτο απο μια κατσαρόλα κοτόσουπα, απο δύο κότες λειράτες και μια αλανιάρα θα επιστρέψει έως το βραδάκι στο σπίτι της οικίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: