Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ....ΣΤΟ ΡΙΟ ΑΧΑ'Ι'ΑΣ !!!

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες στόν πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου φαίνεται ότι βγαίνουν αληθινές! Φωτογραφία που αποδεικνύει την ύπαρξη Κροκόδειλου στο Ρίον, δημοσίευσε στο διαδίκτυο λουόμενη απο τη Ροδινή!

Η λήψη μίας ξεχωριστής οικογενειακής φωτογραφίας στις διακοπές είναι τις περισσότερες φορές καλοδεχούμενη. Για την Κα Καραγιαννίδη, όμως, το στιγμιότυπο από το μπάνιο της στο Ρίο, έκρυβε έναν επισκέπτη, την παρουσία του οποίου δεν είχε συνειδητοποιήσει καθώς απολάμβανε οικογενιακώς τη θάλασσα…
Η Κα Καραγιαννίδη, μητέρα δύο 12χρονων αγοριών, φωτογράφισε τα δίδυμα να παίζουν με το νερό στην πολυσύχναστη παραλία του Ρίου. Όταν παρατήρησε τη φωτογραφία στο σπίτι της, συνειδητοποίησε ότι στο νερό διαγραφόταν η μορφή ενός μεγάλου ερπετού - ψαριού, πιθανότατα κροκόδειλου, λίγα μέτρα από τα παιδιά.
«Ήταν μεγάλο σοκ» παραδέχτηκε η ίδια σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας. Η Κα Καραγιαννίδη ανέβασε το στιγμιότυπο στο Facebook, προσελκύοντας χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία συμφωνούν ότι ο εισβολέας στην οικογενειακή της φωτογραφία είναι κροκόδειλος.
Η παρουσία κροκοδείλων δεν είναι συνηθισμένη στην περιοχή. Εντούτοις, κάποιοι άλλοι παρατηρητές σημειώνουν ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα χωρίς μία λεπτομερέστερη εικόνα. Το ερπετό - ψάρι, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα άκακο δελφίνι. «Πολλοί σέρφερ αλλά και λουόμενοι λένε ότι πρόκειται όντως για κροκόδειλο γιατί έχει κάνει επανειλημμένα την εμφανισή του αλλά δεν πρόλαβαν να τον φωτογραφίσουν.
18-24-skiathos-2014 Βέβαια, η Κα Καραγιαννίδη είπε στα παιδιά της ότι είναι δελφίνι, γιατί μένει κοντά στην παραλία του Ρίου και συνηθίζει να πηγαίνει για μπάνιο σχεδόν σε καθημερινή βάση». Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχει το ''Patrinaki'' ο κροκόδειλος έχει εμφανιστεί και σε άλλες πολυσύχναστες παραλίες της Αχα'ι'ας όπως Ψαθόπυργο, Αγ.Βασίλειο, Ροδινή, Καστελόκαμπο και Αραχωβίτικα. Συνήθως πλησιάζει τουρίστριες και παρέες νεαρών κοριτσιών.
Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με έναν επικίνδυνο  κροκόδειλο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: