Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΚΑΙ Ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ....ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! [ video ]

Μπορεί να είναι Αύγουστος και οι εκλογές να βρίσκονται αρκετά μακριά, ωστόσο η κατάρτιση των λιστών στην Πειραιώς φαίνεται να την απασχολούν αρκετά. Τον 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του κικ-μποξ φιλοδοξεί να εντάξει στο δυναμικό της η Νέα Δημοκρατία και να τον ρίξει σε μία διαφορετική μάχη αυτή τη φορά, αυτή του σταυρού και ειδικότερα στη περιοχή της Β΄ Πειραιά.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης που έχει τιμήσει την γαλανόλευκη όσο λίγοι, είναι 37 χρονών, ποντιακής καταγωγής και με την είσοδό του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας η αξιωματική αντιπολίτευση φιλοδοξεί να έχει ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στους νέους ψηφοφόρους στους οποίους είναι αρκετά αναγνωρίσιμος.
Δεν πρόκειται περί πρωταπριλιάτικου αστείου. Το ημερολόγιο άλλωστε δείχνει σήμερα την 13/8. Κατά τα άλλα, τι να κάνει ένας πυγμάχος όταν εγκαταλείψει την ενεργό δράση; Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Ν' ανοίξει καφετέρια, να κάτσει στο ταμείο και να χτυπάει τις παραγγελίες;
Να κάνει μπραβιλίκια; Ή στο Survivor θα πάει ή στην πολιτική. Αλλη επιλογή δεν υπάρχει. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι τα κόμματα έχουν ανάγκη από λαμπερά πρόσωπα, π.χ. σαν τον Αμυρά τον ποδηλάτη ή την Αννα Καραμανλή, ή τον Σάκη τον Ρουβά η Νέα Δημοκρατία έτρεξε κι έκλεισε το κελεπούρι. Οπως έχει πει άλλωστε ο Αλή Πασάς στην κυρά Φροσύνη: «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Κι αν τους τον άρπαζε τον Ζαμπίδη κανένας Λεβέντης ή κανένας Καμμένος; Πολύ σοφά, λοιπόν, ξηγήθηκε ο Κυριάκος και τον έκλεισε από τώρα. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι να εκλέξει ο λαός της Β' Πειραιά τον Ζαμπίδη βουλευτή δεν λέει τίποτα. Υπάρχει άλλωστε παράδοση στον Πειραιά να εκλέγονται εξέχουσες προσωπικότητες. Oπως ο Γιώργος Ανατολάκης (φωτό) στη δεύτερη περιφέρεια κι ο μελιστάλακτος σεξολόγος Βαΐτσης Αποστολάτος στην πρώτη.

Ο Κυριάκος στην περίπτωση του Μιχάλη Ζαμπίδη οφείλει να κάνει την υπέρβαση. Να τον κάνει υπουργό. Με δεδομένο δηλαδή ότι ο Τσίπρας έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Οταν στην πρώτη κυβέρνηση έκανε υπουργό τον Χαϊκάλη και στη δεύτερη τον Ζουράρι. Μόνο με έναν Ζαμπίδη μπορεί να απαντήσει ο Κυριάκος και να ρεφάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: