Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΣΕΕ : ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ....ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ !!!

Μια ακόμη μικροκομματική τοποθέτηση της ΓΣΕΕ που πλέον έχει πάρει την ίδια κατρακύλα με το ΠΑΣΟΚ που επί της ουσίας εκπροσωπεί.
Η απαξιωμένη πλέον στις συνειδήσεις των εργαζομένων ΓΣΕΕ αντί να καταγγέλλει την Eldorado Gold για την τακτική που ακολουθεί εκβιάζοντας την κυβέρνηση με απολύσεις όλων τ ων εργαζομένων της τα βάζει με την κυβέρνηση επειδή δεν αφήνει μια πολυεθνική να αλωνίζει κατά το δοκούν στη χώρα σε βάρος του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΣΕΕ αναφέρει:
«H ΓΣΕΕ συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των χιλιάδων εργαζομένων και των σωματείων στα μεταλλεία Χαλκιδικής και εκφράζει την έντονη διαφωνία της με την απόφαση αναστολής της επενδυτικής δραστηριότητας της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» στη χώρα μας.
Την ίδια διαφωνία και ταυτόχρονα την απογοήτευσή μας, εκφράζουμε για την μέχρι σήμερα αντιεπενδυτική και εχθρική στάση της Κυβέρνησης.
Το ενδιαφέρον για την προστασία του περιβάλλοντος πρέπει και επιβάλλεται να συνδυαστεί με την προστασία της κοινωνίας και των θέσεων εργασίας, σήμερα μάλιστα που η ανεργία παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις. Καλούμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό να κάνουν το #GRINVEST πράξη, διότι «πριν ο αλέκτωρ λαλήσει» άρχισαν τα «παρατράγουδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: